Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.594
- Поени од реакции
- 35.829
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
(ако воопшто е порасната/пораснат јузерот).to make kajgana aliveeeeeeeЈас немам 2 акаунт и оваа констатација е неточна.Што ќе ми е втор акаунт?
Е ова е веќе добра идеа, би било поинтересно. Но ретко е денес кој е наутрален у се.Добра идеја за Кајгана да постои како лик.
Ама тој лик да не има исфрустрирани, искомплексирани, уфурани итн карактеристики.
Туку тоа треба да биде пред се некој што доволно е спознаен со себеси па потоа и со психологијата на луѓето, Да има големо искуство и да знае да даде созреани совети од кој сите би учеле.
Нешо ко лидер, водач, потпора на сите членови. Ама не во смисла на авторативност и статус туку од почит.
И секако неговиот вистински идентитет да биде мистерија.
Сето тоа би било многу супер, но.. останува само визија која тешко би се остварила според мене.
Јас немам 2 акаунт и оваа констатација е неточна.Што ќе ми е втор акаунт?
фрли се
од повисоко
многу љуба хејтерчиња 
Супер идеја другарДобра идеја за Кајгана да постои како лик.
Ама тој лик да не има исфрустрирани, искомплексирани, уфурани итн карактеристики.
Туку тоа треба да биде пред се некој што доволно е спознаен со себеси па потоа и со психологијата на луѓето, Да има големо искуство и да знае да даде созреани совети од кој сите би учеле.
Нешо ко лидер, водач, потпора на сите членови. Ама не во смисла на авторативност и статус туку од почит.
И секако неговиот вистински идентитет да биде мистерија.
Сето тоа би било многу супер, но.. останува само визија која тешко би се остварила според мене.
~weweeeee smwt za hejtewite !!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdwav do site koj mi go cuvaat grbot a tie sto me nekat pozz jas sum na vrwot pozzzzzzz hejter4inaмногу љуба хејтерчиња
--- надополнето: 6 јули 2012 во 18:30 ---
Супер идеја другар. Се надевам дека ќе има некој тука таков
![]()
? SRSLY ?