Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Едино нешто што ме „смирува" е скаутинг репортот што е на нашата официјална за Мутињо каде вели

И за крај нешто „утешително" :D

Она болдираното е она што стварно нам ни треба.
Ама ај да не тупам за играчот кога го немам гледано, шо сака нека прави Ферги :D
Да не испадне ова ко the Pulitzer winning article за како да ја победиме Барселона :LOL:

Ок, чим запнале за овој нека дојде, ако виделе нешто во него, сигурно вреди :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Читам и за Витсел од Бенфика сме биле заинтересирани по мене или Мутињо или Витсел ќе го земеме.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Читам и за Витсел од Бенфика сме биле заинтересирани по мене или Мутињо или Витсел ќе го земеме.
Искрен ја сум повеќе за витсел,мада и мутињо да дојде неам ништо против:D.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
БЕЈНС и Мутињо и да го издркаме, веќе кога не го земаме Модрич... (n)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Сме потпишале со Шон Гос, 16 годишен играч од тимот на Ексетер Сити, игра средина и минатата сезона постигнал 13 гола. Тој бил и на трајл кај нас и сме одлучиле да потпишеме со него се работи за сума од 100.000 фунти.

"The last few days haven't felt real - seeing all the first team players around and the training facilities is like a different world," Sean said this week. "As a Man United supporter as well as a City fan I couldn't believe it, I'd dreamt about it all my life.
"I can't wait to get started now and we've got pre-season games coming up now.

Ете подоле и официјално.

http://www.exetercityfc.co.uk/page/NewsDetail/0,,10436~2832403,00.html

Инаку Брус е заинтересиран да го земе Амос на позајмица во Хал.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Сме потпишале со Шон Гос, 16 годишен играч од тимот на Ексетер Сити, игра средина и минатата сезона постигнал 13 гола на 16 натпревари. Тој бил и на трајл кај нас и сме одлучиле да потпишеме со него се работи за сума од 100.000 фунти.

"The last few days haven't felt real - seeing all the first team players around and the training facilities is like a different world," Sean said this week. "As a Man United supporter as well as a City fan I couldn't believe it, I'd dreamt about it all my life.
"I can't wait to get started now and we've got pre-season games coming up now.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
gresno e interpretirano ova, mislel City na gradot, Mancester mu se zasvigal ko grad :) vo originalnata statija do City pisuva (the place)
Не е ни градот не мисли на градот, мислел на Екстер Сити. :)

"As a Man United supporter as well as an Exeter City fan, I couldn't believe it. I'd dreamt about it all my life," he said.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не е ни градот не мисли на градот, мислел на Екстер Сити. :)

"As a Man United supporter as well as an Exeter City fan, I couldn't believe it. I'd dreamt about it all my life," he said.
Ovoj gi zaebal site vesnici :) izvinenje, jas ja nacekav statijava so (the place) vo zagradi :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Што мислите за Ван Перси во Јунајтед,ај да ве видам?
Знам има 10% шанси да дојде кај нас а 80% у шити пошо пари сака,ама сепак шо мислите за ова?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ne fala, imavme eden Hargrivs. I toa so pomala plata.

Kajgana Shop

На врв Bottom