Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
На Џејмс Родригез му понудиле побогат договор и оп, никад не ни мислел да дојде во Манчестер :LOL: А се отепа зборење по медиуми дека би било супер да игра за ваков клуб. Wow, shocking. Затоа не треба да им се верува на ваквиве клинци чии агенти само го користат имево на клубов да извлечат неколку илјади евра повеќе. Милион амеби досеа играле на ваква карта.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Дај бе овој рахитичниов не ми го спомнувај ми се блуја.....
Абе се нашалив, да разбијам монотоност у фан клубов, се живо и диво фаќате за збор мајка му стара! :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Абе се нашалив, да разбијам монотоност у фан клубов, се живо и диво фаќате за збор мајка му стара! :)
Која монотоност бе, дај извести ме за Бејнс, го чекам секој ден да потпиши ко разгалено богаташко детиште за колетче.... :pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Тоа е цаката со Бејнс, типот беше на европско, тие што беа на европско имаат продужен одмор од тимовите. :facepalm: Ај ваљда ќе се среди нешо додека тргнеме на турата, ако не, пак Гил и Фергусон на 31ви ќе го возат Мерцедесот до Ливерпул и назад :icon_lol:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Која монотоност бе, дај извести ме за Бејнс, го чекам секој ден да потпиши ко разгалено богаташко детиште за колетче.... :pos:
Ти чекај си го Бејнс, ја Модрич и даље си го чекам колку и да звучи нелогично тоа во моментов! :D

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Незнам дали може и како може да ме убеди некој дека Мутињо е за кај нас. Не ми се верува како тргнавме по овој.
--- надополнето: 4 јули 2012 во 21:49 ---
Инаку сме потпишале со уште еден млад шпански голман од Атлетико Мадрид - Родриго Алварез

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Незнам дали може и како може да ме убеди некој дека Мутињо е за кај нас. Не ми се верува како тргнавме по овој.
И ја не сум многу многу по Мутињо, ама кога ќе ја погледнам сликава се тешам.. :pos:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Mене за Мутињо ми е сеедно.. Исто како и за Гаитан што ми беше сеедно.. Ама мислам дека има квалитет во него и верувам дека може да се снајде.. Сепак има подобри фудбалери на пазарот за таа позиција.. Моментално Модриќ е најдобар, јасно е тоа..

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Едино нешто што ме „смирува" е скаутинг репортот што е на нашата официјална за Мутињо каде вели
Moutinho is a great passer of the ball and can also play a decent lobbed through ball. He is a good tackler and you can rely on him to keep the ball. He also has great vision and the ability to play in any position across a flat midfield or diamond formation. A typical box-to-box worker, he can also play in a holding role.
With Shinji Kagawa in our midfield, he could occypy the holding role to allow the Japan international more freedom to attack. His dynamic movement would make him a perfect fit for our side
И за крај нешто „утешително" :D
The views expressed in this article are personal to the author and do not necessarily reflect the opinions of Manchester United
Она болдираното е она што стварно нам ни треба.
Ама ај да не тупам за играчот кога го немам гледано, шо сака нека прави Ферги :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Mене за Мутињо ми е сеедно.. Исто како и за Гаитан што ми беше сеедно.. Ама мислам дека има квалитет во него и верувам дека може да се снајде.. Сепак има подобри фудбалери на пазарот за таа позиција.. Моментално Модриќ е најдобар, јасно е тоа..
Модрич е најдобар ама и најсапак е ,а и Реал покажува интерес така да ќе биде тешко да се доведе Модрич.
--- надополнето: 4 јули 2012 во 22:00 ---
Мутињо лично ќе те демантира ако дојде.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom