G@rfielD
Модератор
- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 10.751
- Поени од реакции
- 9.786
Појма немам, затоа прашувам. Затоа што си иде од Манчестер?Според тебе, зошто би било?
Појма немам, затоа прашувам. Затоа што си иде од Манчестер?Според тебе, зошто би било?
Ti odgovori Filip pogore Nasite ne samo sto go zemaa nego, tuku ja zemaa tuka negovata familija i se grizea za nego, klubot mu najde klub za igranje duri i na bratot na Pogba (Wrexham). Posle toa celo vreme tipot imase vo znaenje deka ke bide igrac od prviot tim, godinava si dobivase sansi, mu bese ponuden i dogovor. Aj toa sto mu ponudile dogovor, tuku 2 meseca go nemalo nikade, ni da kaze deka go prifaka, ni deka go odbiva. Klubov nikogo ne drzel zaloznik, dovolno mu bilo samo da si kaze - ne sakam i se ke bese sredeno. Ama deteto smenilo prosloto leto duri 3 agenta i so ogled na toa koj mu e krajniov agent, nisto ne me cudi za negoviot karakter. Ali cestito neka vi e igracot, ke vidime kako ke bidne.Појма немам, затоа прашувам. Затоа што си иде од Манчестер?
Тоа е веќе друго, појма немав што е фрката околу хејтот. Како и да е, талентот е неизбежен. Под вистинска палка ќе стане играчиште дечкото. Се надевам ќе го среди Конте, уште е мал блескава иднина е пред него доколку тргне на прав пат.Ti odgovori Filip pogore Nasite ne samo sto go zemaa nego, tuku ja zemaa tuka negovata familija i se grizea za nego, klubot mu najde klub za igranje duri i na bratot na Pogba (Wrexham). Posle toa celo vreme tipot imase vo znaenje deka ke bide igrac od prviot tim, godinava si dobivase sansi, mu bese ponuden i dogovor. Aj toa sto mu ponudile dogovor, tuku 2 meseca go nemalo nikade, ni da kaze deka go prifaka, ni deka go odbiva. Klubov nikogo ne drzel zaloznik, dovolno mu bilo samo da si kaze - ne sakam i se ke bese sredeno. Ama deteto smenilo prosloto leto duri 3 agenta i so ogled na toa koj mu e krajniov agent, nisto ne me cudi za negoviot karakter. Ali cestito neka vi e igracot, ke vidime kako ke bidne.
Realno da gledame, podobra palka za stanuvanje igraciste od Ferguson i Venger nema I tuka ke stanese toj igraciste, ne e toa fintata, poentata e sto ima lopov agent, nisto cudno narednata godina da go preprodade na Napoli, pa posle na Milan, samo za da zbira bonusi. Site klienti na ovoj Raiola se nomadiТоа е веќе друго, појма немав што е фрката околу хејтот. Како и да е, талентот е неизбежен. Под вистинска палка ќе стане играчиште дечкото. Се надевам ќе го среди Конте, уште е мал блескава иднина е пред него доколку тргне на прав пат.
И така да е, Јуве нема што да изгуби (што мене ми е најбитно) со оглед на тоа што го зеде како слободен играч. У најмала рака, у ќар ќе сме некој милион од него доколку флопне. Мада јас не би го отпишал. Ќе има шанси во Јуве, долга е сезоната. Конте не е за подценување.Realno da gledame, podobra palka za stanuvanje igraciste od Ferguson i Venger nema I tuka ke stanese toj igraciste, ne e toa fintata, poentata e sto ima lopov agent, nisto cudno narednata godina da go preprodade na Napoli, pa posle na Milan, samo za da zbira bonusi. Site klienti na ovoj Raiola se nomadi
Поголема плата понуди Јуве во споредба со нас, па сеа ако стварно флопне не би рекол дека не губи Јуве зошто за 18 годишник да даваш по 25/30к плата за џабе не е мала работа. Друго, никој немаме ништо против Јуве, скоро ако можеш да видиш повеќето се радувавме што освоивте титулата во Серија А. Единствено што не ни се допаѓа во овај случај е карактерот на Погба кој се покажа како доста неблагодарен играч за сите услови кои ги доби од клубот и третманот од страна на САФ во споредба со сите негови врсници. Ќе се кае малиот за овој потег еден ден зошто Конте колку и да направи со Јуве оваа сезона го нема оној осет за манторство што го има САФ со децатаИ така да е, Јуве нема што да изгуби (што мене ми е најбитно) со оглед на тоа што го зеде како слободен играч. У најмала рака, у ќар ќе сме некој милион од него доколку флопне. Мада јас не би го отпишал. Ќе има шанси во Јуве, долга е сезоната. Конте не е за подценување.
Знам каква е ситуацијата друже, респект имало од секогаш од кај нас према вас и обратно.Поголема плата понуди Јуве во споредба со нас, па сеа ако стварно флопне не би рекол дека не губи Јуве зошто за 18 годишник да даваш по 25/30к плата за џабе не е мала работа. Друго, никој немаме ништо против Јуве, скоро ако можеш да видиш повеќето се радувавме што освоивте титулата во Серија А. Единствено што не ни се допаѓа во овај случај е карактерот на Погба кој се покажа како доста неблагодарен играч за сите услови кои ги доби од клубот и третманот од страна на САФ во споредба со сите негови врсници. Ќе се кае малиот за овој потег еден ден зошто Конте колку и да направи со Јуве оваа сезона го нема оној осет за манторство што го има САФ со децата
Играчите се менуваат клубот не се МЕНУВА!Ако се продаде Нани педери се цела управа..
Не се продава Нани аман више, да се врати од одморот од ЕП ќе се седне на маса со него и ќе средат нов договор, уживајте и не се секирајте не се продава Нани.Ако се продаде Нани педери се цела управа..