Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Чекај малце, дали ти тоа за Азаренка викаш дека е најантипатична? Немој Игоре ќе се караме, Вика е една од најсимпатичните тенисерки, таа од другата страна на мрежата е далеку поантипатична. :)
Ко коза испушта гласови, ми се гади каде што ја гледам, ако мене ме прашате.

Некој да не знае каква е состојбата со Федерер и неговата " повреда " ? Psyside?

Да пробам да го пишам да изгуби утре доколку е посериозна :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Ко коза испушта гласови, ми се гади каде што ја гледам, ако мене ме прашате.

Некој да не знае каква е состојбата со Федерер и неговата " повреда " ? Psyside?

Да пробам да го пишам да изгуби утре доколку е посериозна :)
Шо да речиме тогаш за Шарапова, Ивановиќ, со нивните крици.. оваа е за неколку децибели послаба:D

Кое губење, Федерер после овој турнир ќе е број 1. :)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Шо да речиме тогаш за Шарапова, Ивановиќ, со нивните крици.. оваа е за неколку децибели послаба:D

Кое губење, Федерер после овој турнир ќе е број 1. :)
Не е работата во бројот на децибелите, јас не напишав колку е силно туку како звучи Азаренка кога го удира топчето, затоа вчера сите се чудеа на централниот терен.

Мислиш би сакал да е број еден? Кој не би сакал? Реално не може ништо против Новак во полуфиналето.

Кириленко изгуби :( 7-5 4-6 7-5, беше на само 2 поени на меч кога Радванска сервираше за 5-5, беше 15-30 но сепак не успеа да победи.

L

Löwe

Гостин
Чекај малце, дали ти тоа за Азаренка викаш дека е најантипатична? Немој Игоре ќе се караме, Вика е една од најсимпатичните тенисерки, таа од другата страна на мрежата е далеку поантипатична. :)
Мене лично ми е НАЈОДВРАТНА Азаренка. Во пакет со Радванска заедно. Радванска неможам да ја гледам како пекинезер е во фацата посебно кај брадата. А оваа Азаренка органски неможам да ја варам со она нејзиното пискање па уште на секое туку се виличи на секој поен небаре го освои турнирот. А и ме нервира со тоа хеланките.. Морее што ќе беше ако не носеше хеланки, страв и е нозете да не и ги видиме :)
--- надополнето: 4 јули 2012 во 00:30 ---
Браво Вика.(y)
Очекувам одличен меч против Серена. Може она да стигне до финале и баш сакам да ја видам со пехарот во раце.
Сигурен да бидиш дека ќе ја помине Серена (y)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Криво ми е за Лисицки, се врати по 0-3 во вториот сет, го доби тај-брејкот и имаше сервис за победа во третиот. Премногу наивни грешки и неозбилен пристап кон пресудните поени во мечот. Не за друго, се грубјанки се накотија во полу завршницата Кербер (прав булдог), Азаренка (оваа на АТП листата треба да ја префрлат, со конституцијата и форхенд паралелата комотно може да му парира на Дел По) .....

И големо браво за Ферер, махерска партија денес и мислам дека утре здраво ќе го суреди на Енди пред неговите. ;)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.472
Не знам али убаво пиша Нино погоре, ствар на вкусови е, мене лично Азаренка многу ми праи мерак пошо е голем фајтер на теренот и се бори до последен момент, а тоа што испушта крици воопшто не ми смета. И Шарапова испушта крици па и она ми е омилена.

А

Анноун

Гостин
Мене многу ми се спие , или стварно читам дека Азаренка ви била убава на изглед? :eek:
Настрана тоа што вришти кога игра и има едно автоматизирано префрлање на репот преку рамо пред сервис кое многу ме нервира.

Колку само можело да има различни вкусови за жени , дури дега гледам :pos:

L

Löwe

Гостин
Мене многу ми се спие , или стварно читам дека Азаренка ви била убава на изглед? :eek:
Настрана тоа што вришти кога игра и има едно автоматизирано префрлање на репот преку рамо пред сервис кое многу ме нервира.

Колку само можело да има различни вкусови за жени , дури дега гледам :pos:
Toa и јас се чудам. Како може една кобила убава да биди.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Заврна.

Сите машки четврт финални дуели се на распоредот на централниот терен ?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
Дајвте брзо стрим за Federer, ако има некој HD уште поубаво!

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Добро бе толкави пари имат фрлено на тие кровови и не ги користат -.-

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Значи кои идиоти се овие, ние знаеме дека ќе врни цел ден, тие се прават на удрени и чекаат да заврни. Цццц.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Убаво си кажа коментаторот на СК. Неозбилно и неодговорно се понашаат енглезите спрема самите играчи. Јасно е дека дождот не можат да го спречат да падне, ама кога временската прогноза веќе има најавено дожд, мечевите на централниот терен мора да почнат под затворен кров. А не сега без веза да се оладат играчите, конкретно во случајов Федерер и Јужни.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
ЛЕЛЕЛЕЛ УЖАС. ЗГОРА НА ТОА ЗАПРАШАЈТЕ СЕ КОЈ ГО ПРАВИ РАСПОРЕДОТ!!!!!!

НОЛЕ И ФЕДЕРЕР У ИСТО ВРЕМЕ, АБЕ БРКАЈТЕ РАБОТА!!!!!!

НЕМА КАЈ ДА СЕ ГЛЕДА, НА СТРИМ ГЛЕДАМ ПИКСЕЛИ ОД 2 САНТИМА!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom