Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
А зошто да не? Можеби мааалку ќе му сецка, ама ќе игра. Јас ги изиграв и Max Payne 3 i Sniper Elite V2, еве сега ја цепам Ghost Recon Future Soldier, ја симнав и Spec Ops The Line. Битна ми е содржината на играта не ми се битни детали и сл. А имам компјутер стар преку 5 години amd athlon 64 x2 Dual core 4200+, nvidia en8800gts 640mb ram i 2gb ram. Симнувам се што излегува ново и е акциона/тактичка игра. Спуштам детали и сл. работи колку да може да се игра без никакво сецкање и си уживам. Неговиот процесор е појак, би требало да нема гајле со ваквиве игри, само зависи каква графика има.

Ne e muabetot kolku da se pusti igrata, sve na low, uste malku i slika da isklucis, 800x600 i igras.
A sigurno taka ja igras TCGR: Future Soldier.

The Line i Max Payne ajde, optimizirani se, ama Sniper Elite V2 primer ako ne e smooth, dzabe igranjeto. A sigurno ne e.

I vo red ako si nasol balans, jas opravdano potencirav smesnoto vo baranje striktno igra od 2012ta koga clenot neznaese kakva graficka poseduva.

Ја инсталирав Ghost Recon Future Soldier, SKIDROW.

И сеа ми бара цд кеј/активејшн код ?

Со оваа графичка и 2 гига рам и срање AMD процесор не се игра Assassins Creed.
Фала што ми кажа. А со страницана што ми кажа ми вели дека во ред е се. Значи треба да туркам постари игри? Оти ја турнав и Олимписките игри 2012 и таа ми кочи. И на неа ја намалував резолуцијата.

Фала што ми кажа. А со страницана што ми кажа ми вели дека во ред е се. Значи треба да туркам постари игри? Оти ја турнав и Олимписките игри 2012 и таа ми кочи. И на неа ја намалував резолуцијата.

80% од игрите ќе ти кочат, слаба конфигурација имаш. Постари од 2008-9 негде би можел на Medium. (Зависи од игрите)

Со таа графика скоро се поново на над 800х600 ќе ти кочи. Ако имаш 3000-4000 денари земи бар 4730 DDR5 за 2550 денари од мебиус и уште 1-2 гига рам

Ја играв бетата, ќе биде 90% иста како Diablo 3 само многу полесна и поцртана графика. Гејмплејот си е таман.

Брат топ си е игричево ја кецот го кинев од играње додека не го форматирав пцто cant w8 за двојчево(y)

Брат топ си е игричево ја кецот го кинев од играње додека не го форматирав пцто cant w8 за двојчево(y)

Нигде не пишав дека не чини, само кецот беше ПРЕЛЕСНА.

Кракче и тури?

И турив. :D

направив акаунт на UPLAY.

И кога ја стартувам играта автоматски ми се отвора Uplay, и ми бара Активејшн код/цд кеј за да играм онлајн ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom