Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Нема потреба од Episode 3.... со Episode 2... направија каква таква целина на Half life 2.
.. Можда Half life 3.. би била подобра идеја... како од играчки аспект (еве нова игра:vozbud:) така и од финансиски аспект за компанијата..(поголема цена има нова игра неголи expansion pack)

Мора да спојат и објаснат со тоа со бродот Borealis што го имаше и во Episode 2 и во Portal 2, тоа ќе биде Epicness!

Дајте некоја препорака за Action,Adventure само глеј те да е нешто поново поззз

Момци знам дека напињам али при крај сум со лимиот дај ако може дајте некој предлог побрзо:D

Solidna akcija isto ispadna (spored mene) Binary Domain.

Фала на предлозите момци Binary ја имав играно претходно симнав едно 7-8 игри и уште имам лимит:D

Некоја слична на .hack//G.U. играта за PS2, предобра игра од 3 дела со многу добра приказна, штета што ја нема на PC пробав со емулатор да ја средам ама никако не ми успева...да не знае некој некоја игра со слична приказна или гејмплеј за PC?

Може ли да ми препорачате некоја добра игра од 2012? Некоја со акција.

Poso mi falese suterce, gi instalirav future soldier i the line, i prvata e bolje mac.

Јас се кладам тешка му била. :icon_lol:

Заеби, не е лесна баш. Иначе сум до од коа ќе ми падне хеликоптерот (не е спојлер, у прва сцена се дешава тоа па знаете дека ќе се деси пак) и мислам дека ептен брзо ќе ја свртам па си паузирам малце.

Po saat into dvete sum, da videv na koja da se fokusiram poveke.
Malce podobro e optimizirana The Line, ama drugava izgleda dosta podobro i pokreativna nekako.

Sepak krajniot vpecatok ke odluci i za dvete, a do togas ima vreme.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom