Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ние да тепаме над 4 разлика, исто и Нов Зеланд да ја победи Ангола над 4 разлика, ама ние да тепаме повеќе разлика против Нов Зеланд одколку тие што ќе ја тепаат Ангола.Не знам дали у некоа луда математика, можемо да излеземо први у групава?
Ништо чудно Русија да не избегне нас.
Имам напишано во општата тема за турнировНе знам дали у некоа луда математика, можемо да излеземо први у групава?
Ангола нас не победува сега, ние да ги тепаме Нов Зеланд и Нов Зеланд да ги тепа Ангола.... па тоа е повеќе од нелогично. Доколку НЗ се послаби противници од Анголците и ако ние сме навистина апсолутни фаворити против кошаркарите од Нов Зеланд..... не гледам теоретски шанси за Нов Зеланд против Ангола. Единствено си викам Русите да изгубат некако намерно за да не се мачат со нас, да си наместат да се втори и да играат против Ангола![]()
Антич?Па тој беше еден од малку те кој колку толку не држеа у игра.Гечи и Антиќ се криви најмногу за поразов не може противничкиот центар да е 198 и да има двојно повеќе скокови од двајцата заедно.Не утепаа со скоковите.
Kaко ние велесила, па русите би не избегнале нас.![]()