Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А

Анноун

Гостин
Квитова :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
0/10 искористеност на брејк топка. На барем 5 од тие 10 прилики исфрли најлесни топки во 3-4 метарски аути. Јас да играв сигурен сум дека немаше толкави големи аути да исфрлам на најлесните топчиња.
Многу го потценија страшилото кладилниците. Мислам , 1.10 за квитова ? Не ме смејте. Ја изиграв јас +19.5 гемови и 2јка со 5.5 гемови предност за Скијавоне. Фајтер е Скијавоне , нема врска што е трева , Квитова пак покажува колку е нестабилна .

Пашчек лесно пројде , Серена сепак оди во трети сет .

Член од
27 мај 2012
Мислења
265
Поени од реакции
124
Пашек без проблеми во четвртфинале сега видов дека со тоа го повторува успехот од лани. Има 9 победи во низа (сметајќи ги и тие од Истборн).
Серена пак се мачи, еве ја ми почна и Шарапова :love:
Очекувам добар меч од Ивановиќ и Азаренка. Некако жениве ми се интересни денес (а и општо има што да видиш).
Може денес да се изгледа и Ноле-Троицки онака чисто рекреативно, не дека ќе има изненадувања...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Леле лисицки и држи лекција на шарапова,се мислев да ја играм 2ка,и на крај ја играв 2-1у сетови за шарапова.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
Псај каде бе Маер 2ка со Гаске? Чисти 3-0 за Ришар, максимум еден сет може да земе Австриецов. Одличен играч на трева е Ришар.
Точно, го помешав со Мареј, незнам само од каде ми дојде таа идеа :pos:

ОМГ, се надевам дека не е ништо сериозно со Роже :(

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Шарапова:facepalm::tapp:
вилијамс:facepalm:абе имаше 4ри брејк топки,не ми се веруа дека го изгуби гејмот.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
Се молам само Федерер да нема посериозна повреда на кичмата, одамна го мачат тие повреди, само што он не ги експонира толку во јавноста како другите тенисери.

Ако е барем малце сериозна, нема титула на Wimby во никој случај :(

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Кој и филмов на вампиров, скијавоне,све нешто и смета.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Се молам само Федерер да нема посериозна повреда на кичмата, одамна го мачат тие повреди, само што он не ги експонира толку во јавноста како другите тенисери.

Ако е барем малце сериозна, нема титула на Wimby во никој случај :(
iskreno so ova dosega so go demonstrira Federer ne mu davam pojke od set ako stignit do 1/2 protiv Nole..

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
А што демонстрираше Федерер? денеска е повреден, така да не се рачуна.....првите 2 кола беше супер, и имаше само еден тежок меч до сега вс Бенето, ако во следното коло потворно игра слабо, и не ја подигне играта, тогаш да шансите се на страна на Ноле.

Сепак прво да видиме што е со повредата, па после ќе му ја мислиме за друго....

М

Мартин`

Гостин
Кој шиткач е Федерер наместо да си го реши во 3 сета натпреваров он прави почетнички грешки.

А

Анноун

Гостин
Отиде Шарапчето . А и Клијстерс можно е да и се придружи . Серена по втор пат ЕДВАЈ помина. Којзнае кој ќе освои кај жениве , каша-попара е .

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Отиде Шарапчето . А и Клијстерс можно е да и се придружи . Серена по втор пат ЕДВАЈ помина. Којзнае кој ќе освои кај жениве , каша-попара е .
Остај не ми збори за шарапова,се мислев двојка да ја играм ама срце не ми даваше:Dа клајстерс мислим дека ќе се извади.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom