Честитки за Шпанија на овој натпревар докажаа дека се најдобри и честитки и за Торес му оди добро во финалињата на Европските натпревари и заслужено ќе добие златна копачка
Да не го заборавиме и ЧИСТИОТ пенал за Шпанија. Маме му ебам од птичја перспектива камера забележав јас и сигурно скоро сите дека е пенал, судиите не...
Аууу што ми е мило што си ја задржаа титулата и победија на 3 големи натпревари по ред и тоа со волку добар резултат од 4-0. Епа заслужено беше, цело првенство супер играа. Е тек сеа му зе изнасмеав на татко ми што толку го нервираат шпанциве, со 3 победи по ред.
Шпанците им ги затнаа муцките на сите што лаеја како кучиња дека играле досаден и анти фудбал епа во ова финале играше само една екипа која постигна 4 гола и за 4 години освои 3 титули на две европски и едно светско такада за дечиштата што лаеја и тука другпат памет во глава да не се избрзува со заклучоци, бидејќи со ова докажаа дека им нема рамни
Честитки до фановите на Шпанија сосема заслужено не надиграа буквално.. и тоа е тоа кога шанси како онаа на Ди Натале и Балотели нема да се искористат нема што да се надеваме.. башка и малерот со Мота беше капак на целата катастрофа денес ..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.