Евро 2012 - финале Шпанија-Италија: 4-0

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување

Кој ќе биде новиот Европски шампион ?

• Шпанија

Гласови: 85 34,6%
  • Италија

Гласови: 161 65,4%

• Вкупно гласачи
    246
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
А Итаљаните нека не плачат многу и нека си ги кренат главите горе ова што го направија со самиот влез во финале беше рамно на сензација покрај една Германија поминаа како брз воз, преголем залак беше пехарот. Такада ова е огромен успех за оваа генерација дел од овие играчи имаат и светска титула !

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
И ете го Торес оваа година се му оде од рака а и се наполни со трофеи :). И ете ја освои златната копачка на ова Европско првенство :)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Moже некој да ми даде линкче во живо на шпанскиве телевизии како се одвива славењето :) ?!
Ги масакрираа не треба многу објаснување :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А Итаљаните нека не плачат многу и нека си ги кренат главите горе ова што го направија со самиот влез во финале беше рамно на сензација покрај една Германија поминаа како брз воз, преголем залак беше пехарот. Такада ова е огромен успех за оваа генерација дел од овие играчи имаат и светска титула !
Е да, ова сакав и претходно да го кажам. Италијаните беа можеби едни од најголемите анти-фаворити, дури и италијанската јавност беше скептична, убаво си кажа Панчев тука. Мање више сите беа шокирани што дојдоа дечките до тука, одлична игра и свежина покажаа, сега во финалето кикснаа, ама тоа е тоа, во никој случај ова не е неуспех ако се посматра генерално ситуацијата. Муабетот би бил: Како смо се надали, добро смо се удали...

Јас (без денешната игра) сум и повеќе од задоволна од прикажаното на Италијанците!(y)

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Негде ги снема гомнојадците што викаа дека Шпанија игра досаден фудбал, а Италија играле многу подобро, или пак ја не гледам добро?

Епа поздрав до свите фудбалски експерти, се надевам дека уживавте во играта на Италија.
Можеби сум рекол дека играат досадна игра , ако ме најдеш наназад слободно цитирај , не ни памтам .
А што ако рекоа дека игра досадна !?
До 90мин со Португалија а и наназад досадата убиваше , но тоа е дел од успехот неможи секогаш да се задоволат гледачите и навивачите , па исто никој не е приморан да биде воздржан ...
Честито нека и е победата на Шпанија , после натпреварот во групата со Шпанија се виде дека Италија може да се носи против неа а и до некаде сите беа импресионирани од играта на Италија , али денес можеби слаба тактика на Прандели или па лош ден.
Никогаш не се срамам од оној за кој навивам и 10-0 да биди.
Се надевам ќе имаш храброст и нема да се криеш кога твојот тим вака ќе изгуби .
FORCA ITALIA !!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.769
Eпа честито нека им е на Шпанија.. Заслужена победа, нема што.. Не ми се пишува многу, па само да прашам кој е избран за најдобар фудбалер на првенството?

F

fantomX

Гостин
Вечерва италијанците отстапија во тоа шо ги краси низ историјата, а тоа е рационалноста во играта, и се директни кривци за крајно досадниот натпревар вечерва.
Шпанија не покажа ништо ново ни посебно, тие го изигра своето, тоа што го прават години наназад и веќе е познато и за најголемите лаици. Италијанците беа тие кои занесени од не знам што, пробуваа да измислат топла вода, отфрлајќи ја својата препознатлива игра. Прандели час поскоро да си оди, или ако не, да се корегира што прави.

F

fantomX

Гостин
Читам наназад многу работи без врска, точно е дека играта на Шпанија е поприлично досадна, но не е точно дека некој некогаш рекол дека победувале на среќа. Баш напротив, Шпанија секогаш знае што сака, занесени идиоти од имбецили кои мислат дека можат да ја победат Шпанија играјќи слично како самата Шпанија се тие што не знаат ни што прават, ни што сакаат.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Џупците освоија... честито.

Kajgana Shop

На врв Bottom