ЗАМАРАТЕ ЛУЃЕЕЕ!
ТИ си еден од среќниците, кои добија можност да користат ПЛАТЕНО СМЕСТУВАЊЕ во ПРИВАТНИ АПАРТМАНИ на островот КРФ во ГРЦИЈА !!
И тоа само затоа што Вашиот пријател од FB играше кај нас.
Убаво си прочита! Да Да!
Не се збунувај, сега ќе ти објаснам!
На Facebook игрите поставени од Јупитер Македонија,твојот пријател те препорача за наградното барабанче во кое тој учествувал за да добие повеќе обиди за вртење. Нашата апликација системски избира 5 негови пријатели кои ги наградува со привезоци, шољи за чај и маици за да и они учествуваат во играта.
Но, ТИ не мораш да вртиш како него,ТИ одиш директно на КРФ
… Честиткииии!
**Наградата е дел од ПРОМОТИВНИТЕ сместувања за новата програма“SUMMER FANTASY vol.2” и вклучува платено сместување 7 дена во приватни апартмани
Вака сега:
Терминот за патувањето е од 19.06-25.06.2012год.- 7 дена незаборавна забава на преубавиот остров КРФ.
Бидејќи сум сигурна дека сакаш да ја искористиш наградата, во повратна порака можеш да ми го испратиш твојот телефонски број за да можам подетално да ти објаснам како да ја искористиш оваа награда и бенефициите што следуваат со неа.
Имај најубав ден, се слушаме.
Поздрав
Агенција за Млади Јупитер
Марија Стојановска
Оддел за наградни игри
т.ц. Беверли Хилс 1 кат лок.43
1000 Скопје, Македонија
моб. 077 757 810
тел. 02 520 19 69
е-Маил:
marija.stojanovska@jupiter.mk
Ги прашав кој пријател е тој и им дадов телефонски број(на баба ххиихих_) и уше не ми вратиле а на Баба и звонел некој ама она доека стаса до телефонот исклучиле
--- надополнето: 19 април 2012 во 19:35 ---
Ах еве ги..одговорија!
- ЈАС:Кој е тој пријател сакам да го бацам
Ама сум малолетен..може со полномоштво?
пред околу 1 минута
Macaa Jupiter
- Zdravo *****,
Bi sakala da mi ostavis tvoj telefonski broj za detalno se da ti objasnam (koj te preporacal i sto tocno si dobivas) ili pak pobaraj me ti na gorenavedeniot.
Isto taka mozes da dojdes so tvoite i do nasata agencija na adersata sto ti ja pisav na kraj od porakata.
Imaj prijaten den,
Pozdrav
- ЈАС:
пред неколку секунди
- Добро , ќе дојдеме
Поздрав
Кога ми пиша таа елена минатиот пат ми се ајви вика види на Фб њузфид и нишо немаше , мора ќе пратам некој сварно ќе отиде
А може и да ги prankнам и ќе објавам од тоа видео или звук