Секс школо

С

сашенко

Гостин
Здраво. Да прашам нешто ако може
Значи вака, имав односи со девојка ми на плодни денови и имавме 2 односи едно по друго. Е сега првиот однос беше со заштита, 2риот однос беше 15 минути по првиот однос, го започнав без заштита па потоа ставив заштита. Не свршив во неа, но ме интересира дали може да остане бремена затоа што некои велаат после првиот однос требало машкото да оди по мочање... ја не отидов. Дали може да е бремена?! (Напомена : не свршив во неа додека беше односот без заштита, и не беше целосен однос без заштита, т.е 5 минути без заштита-20 минути со заштита) Поздрав.
Ако не си свршил во неа ондак како би останала бремена :confused:, немаш гајле...

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
Ако не си свршил во неа ондак како би останала бремена :confused:, немаш гајле...
Абе нејзини другарки јадаат трици.. демек требало пред секс да се моча, да сум се прочистил.. Луѓе свршуваат внатре и неможаат да останат бремени , ја шо ништо не сум направил кје остане бремена.. Туку така чисто да знам, затоа пишав на форумот :D

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Абе нејзини другарки јадаат трици.. демек требало пред секс да се моча, да сум се прочистил.. Луѓе свршуваат внатре и неможаат да останат бремени , ја шо ништо не сум направил кје остане бремена.. Туку така чисто да знам, затоа пишав на форумот :D
Дали сврши во кондомот после првиот пат?

Член од
22 септември 2011
Мислења
41
Поени од реакции
10
mi se ima sluceno da svrsam samo za nekolku minuti i so toa samo da ja zapalam partnerkata i nisto na kraj, zasramen...kazete nekoe resenie pls

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
mi se ima sluceno da svrsam samo za nekolku minuti i so toa samo da ja zapalam partnerkata i nisto na kraj, zasramen...kazete nekoe resenie pls
Заебанција на страна, тоа што AnFem го постираше е нажалост добар избор.
Мисли на нешто сосема трето шо би ти оддолжило ерекција покрај сексот, 3 од 5 пати така ќе се мучиш, 2 пати ќе „најавиш“ брз секс на партнерката. :D

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
/ме бара да се едитира првиот пост на ацид, темата ја отворив со еден другар од досада... Иначе иако во живо неам видено, сум видел на слики и све ми е совршено познато. Ај така
Ништо не е исто додека не пробаш.
Точкест - факт:
Секоја жена неможе да те возбуди. Секоја не го дига. Не си вистински човек ако ти се дига на секоја. Може да стои гола пред тебе, а ти да си "штракаш" на форум без да ја забележиш воопшто... И не е секогаш до физичкиот изглед на жената, туку до однесувањето, боди ленгвиџот, предиграта и тн (се во зависност од тоа што тебе те пали)... Исто е и кај мажите. Секој маж не ја возбудува секоја жена. Затоа, нареден пат немој да се чудиш кога ќе видиш некој (според тебе) "ропак", со некоја "бомба" девојка.

Не верувам дека е проблемот кај тебе, туку кај девојката.

Млад си за да бидеш заморен физички, а психички уште помалку. :wink:
Менувајте ја предиграта за почеток, понатаму, само ќе си дојде од себе.
Oва точкестиов факт кај мене не пали ебаго.
Мене сите ме палат, и го опнувам па ич око не ми трепнува сите ме палат, барем досега не сум сретнал некоја да речам е оваа е лоша.
Мада повеќе ме влечат слаби или средни девојки али сум бил и со двапати потешки од мене и може слободно да кажам дека нема многу уживање со девојќи кои имаат доста повеќе килограми одошто треба да имаат, додека со послабите е тоа е веќе друго.
--- надополнето: 8 јули 2012 во 22:25 ---
Ништо чудно, тоа е од преголема возбуда.
Ја на твои години од преголема возбуда и у гаќи ми се десило да свршам и тоа не еднаш туку два пати.

Член од
22 септември 2011
Мислења
41
Поени од реакции
10
a nema li neso konkretno kako neznam mast ili sprej nekoj bilo so

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
a nema li neso konkretno kako neznam mast ili sprej nekoj bilo so
Не ти треба спреј или маст, прв глупо е да се ишприцаш со спрејот пред неа или да ставиш маст каде што сигурно ќе те праша што правиш.
Тоа што ти треба е да на мислиш на тоа што го правиш, тоа највеќе пали, мисли на нешто друго било што друго само не на неа и ќе видиш резултати а ќе видиш резултати и кај неа не само кај тебе.

Член од
22 септември 2011
Мислења
41
Поени од реакции
10
Не ти треба спреј или маст, прв глупо е да се ишприцаш со спрејот пред неа или да ставиш маст каде што сигурно ќе те праша што правиш.
Тоа што ти треба е да на мислиш на тоа што го правиш, тоа највеќе пали, мисли на нешто друго било што друго само не на неа и ќе видиш резултати а ќе видиш резултати и кај неа не само кај тебе.
aqbe sum go probal toa kojznae kolku pati ne ide mene mi treba neso konkretno

S

Shaman

Гостин
Не знам каде да прашам, па ај тука... Имал некој било какво искуство со хормонски парфем? :)
Има и делува.
најубаво е да се купи концентрат а не парфем.
сам кога си го раствораш е најубаво.
поише ефект има кога е потопло него во зима да речеме.
само и ова не праи чуда. не помага ако има чоек рогови, 3 носа и две леви нозе.
ама доволно е малце галење и уше ако се запотиш малку.....
we have a winner !!!!

мене последен пат ми е пробано 2003 летото, на одмор
и имаше топ резултат.
или па може само зашо сум фаца кознае :pos::facepalm:

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
aqbe sum go probal toa kojznae kolku pati ne ide mene mi treba neso konkretno
Па добро де и до годините е, сите сме биле такви помлади.
Али спрејот не е решение, така нема да научиш да се само контролираш.
Конкретно еве, мавни го едно саат време два пред да се видите, опнете се еднаш па почекај и пак втора тура, така пали барем.

Kajgana Shop

На врв Bottom