Хехех.... во право си друже баш така ко што објасни.... али девојката беше постара од мене и предходно подолго одеше со постар дечко (постар од мене 10 години) и малце бев оптеретен дали ке ја изработам добро или се посрамотам во однос на него.

Инаку имавме секс пак и истото ми се деси неколку пати да не можам да го стврднам добро за да влезе али пак се оптеретуав ко што викаш. Побарав по интернетов информации и најдов тоа се викало на ан. Performance Anxiety и се дешавало и на други и е од чисто психолошки причини.....

http://www.askmen.com/dating/love_tip_60/79_love_tip.html

Ако има некој што има слично искуство нека ми пише (овде или во приватна порака) колку време одприлика му требало за да престане да му се дешава ова и како го надминал.

Дека лесно е да се каже не се замарај али на дело коа ке дое ипак се замараш да не ти се деси ако има некој совети како го надминал ова и за колку време одприлика нека пише.
-------------------------------------------------
Инаку за го одржам цврст последните неколку пати имавме секс без кондом пошто така ми беше поубо мене. Коа ке ми дојдеше да свршам го ваѓав и свршував надвор и прекинувавме, дали е можно да и свршам внатре без да осетам или дали може да забремени од предсеменската течност што излага без да осетиш?