Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Пробав инсталирав и нова верзија од ова Microsoft C++ за џабе истото ми го дава, пробав и ставив крак пак и пак истото ми го дава. На интернет побарав ама сите што најдов имаат оригинал игра и не ми помогна многу.
A да пробаш со system restore? или преинсталирај ја играта!

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
A да пробаш со system restore? или преинсталирај ја играта!
Ако ја преинсталирам играта ќе ми требаат 20 дена, а сејфкава да ја избришам ќе се убијам зашто ми е најдобра што некад сум ја играл така да не е опција. Бидејќи играта ми е со 3-4 пала, логоа, фаци, дресови и сите глупости со упаства ќе ми бидат малце 5 дена ја ја инсталирам.

Пробувам нова сејфка да направам немам никаков проблем си ја праам ја играм, а старава пробувам да ја пуштам истиот проблем ми го дава ако истово ми се дешава и со нова сејфка ете да речеме да почнам да се случи после 3 сезони истово не ми се исплати да играм.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.346
Поени од реакции
5.727
Ако ја преинсталирам играта ќе ми требаат 20 дена, а сејфкава да ја избришам ќе се убијам зашто ми е најдобра што некад сум ја играл така да не е опција. Бидејќи играта ми е со 3-4 пала, логоа, фаци, дресови и сите глупости со упаства ќе ми бидат малце 5 дена ја ја инсталирам.

Пробувам нова сејфка да направам немам никаков проблем си ја праам ја играм, а старава пробувам да ја пуштам истиот проблем ми го дава ако истово ми се дешава и со нова сејфка ете да речеме да почнам да се случи после 3 сезони истово не ми се исплати да играм.
Од тие такви багови ја запоставив играва играш играш играш и таман си формираш топ составче,финансии океј,услови супер,моралот на играчите перфектен... СЕ Е НА НАЈГОЛЕМО НИВО И ЕТЕ ТИ НЕШТО КЕ СЕ ЗАЕБЕ :/ сега само ве читам кој како напредува јас ја оставив играва :D

Fr0ST

Hail The King!
Член од
15 јуни 2012
Мислења
60
Поени од реакции
92
Почнав нов сејв со Монпеље (ме инспирираше Реми Гилард :pos:пошто тој е од таму)
и ми иде многу добро сеа за сеа немам земено некој играчи само едно младо момче напад Рејсел и на утакмиците се снаога многу добро Жиру игра исто така многу добро 2 гола по натпревар минимум али голамнот е најѕвер до сега колку само брани типов не е свесен.ааа да земав еден исто така млад ДМ Диаките мислам така беше од андерлехт 18 години.

Еве скриншот досега и како играм тактика кога играм дома местам Контрол да биде а во гости идам на Атак

Дајте препорачајте некој средно добри играчи :D за тимов по можност еден MC,ATM (L) ATM (R)
еден Лев бек и еден Десен бек иам 4 Милиона буџет па за тие пари нешто од ова препорачајте
Сега засега толку понатака пак

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Почнав нов сејв со Монпеље (ме инспирираше Реми Гилард :pos:пошто тој е од таму)
и ми иде многу добро сеа за сеа немам земено некој играчи само едно младо момче напад Рејсел и на утакмиците се снаога многу добро Жиру игра исто така многу добро 2 гола по натпревар минимум али голамнот е најѕвер до сега колку само брани типов не е свесен.ааа да земав еден исто така млад ДМ Диаките мислам така беше од андерлехт 18 години.

Еве скриншот досега и како играм тактика кога играм дома местам Контрол да биде а во гости идам на Атак

Дајте препорачајте некој средно добри играчи :D за тимов по можност еден MC,ATM (L) ATM (R)
еден Лев бек и еден Десен бек иам 4 Милиона буџет па за тие пари нешто од ова препорачајте
Сега засега толку понатака пак
Ако имаш Србска лига земи го Nikola Aksentijevic :D

Fr0ST

Hail The King!
Член од
15 јуни 2012
Мислења
60
Поени од реакции
92
За жал само француска лига ми е одбрана па ако има некој добри играчи кажувајте :D

Q

qazwsxedc

Гостин
поголем баксуз од мене нема,прв сум на табела со челзи и баш сега најдоа да ми се повредат чех и турнбал и тоа на 4-5 недели:place: и сеа немам голман.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
поголем баксуз од мене нема,прв сум на табела со челзи и баш сега најдоа да ми се повредат чех и турнбал и тоа на 4-5 недели:place: и сеа немам голман.
Земи го малиот црниот добар е :D

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762

http://tinypic.com/view.php?pic=35cehj9&s=6

Никакви проблеми немав со играва се до сабајлево кога ми се појави чудово при пуштање на последната сејфка. Некој да имал сличен проблем или да помогне?
Дали јас ја имам таа среќна само на мене од цел форум да му се има десено ова? Ако некој може да помогне стварно би му бил благодарен.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
За жал само француска лига ми е одбрана па ако има некој добри играчи кажувајте :D
Француска лига е полна со таленти.
Атила Туран, Зума(Ст.Етиен), Нангис(Каен),...Не ги памтам баш сите. Имаш во Ленс еден ДМ/МЦ исто така добар.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
kaj moze da gi najdam najdam najnovite patchovi za FM2012

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Француска лига е полна со таленти.
Атила Туран, Зума(Ст.Етиен), Нангис(Каен),...Не ги памтам баш сите. Имаш во Ленс еден ДМ/МЦ исто така добар.
Kondogbia, Rochina, Digne, Andersen овие се добра младина што може да ја донесе :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Дали јас ја имам таа среќна само на мене од цел форум да му се има десено ова? Ако некој може да помогне стварно би му бил благодарен.
Искрено неможам да ти помогнам...но побарај на гугл сигурно ќе најдеш :)

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Сега почнувам да ја играм 2012. Пред тоа ја играв 2008.
Можам ли да му наместам на некој постар играч да му биде тутор на некој од помладокот? Досега само помошникот ми даваше вакви предлози.

Kajgana Shop

На врв Bottom