Ne znam o kakvoj nameri pises. Mozes da mislis sta hoces, ali ja iznosim istinu. To su cinjenice, svidelo se nekome ili ne. I mogu slobodno da kazem da Rafa ranije nije ovoliko bio osetljiv na sve i svasta! Od kako je izgubio prvo mesto, nekako je pocelo mnogo toga da mu smeta. Smetaju mu cak i mnoge beznacajne stvari zbog kojih se ne bi bunili drugi teniseri. A kapiram da legenda poput njega treba da bude primer drugima u sportskom ponasanju.
Djokovic je nekad bio slican. Zalio se na mnogo toga (kad igra u sumraku ne vidi dobro, predavao je meceve jer je navodno bolestan i slicno). Neki teniseri su ga zbog toga ismevali, cini mi se posebno Rodik. Ali, Nole je danas izrastao u daleko stabilnijeg i korektnijeg igraca od Nadala! To je moje misljenje, a citajuci strane forume taj stav pocinje da deli sve veci broj stranaca...
Takodje, razumem da Federeru nekad nesto zasmeta, recimo nedavno se zalio na glasno navijanje. Ali, Federer je u poslednje vreme mnogo korektniji od Nadala. Svajcarac je uvek relativno hladan...i kad dobija i kad gubi. Tokom igre ne pokazuje previse emocije, a za razliku od Nadala se retko kad buni.
Dakle: cudno je sto dok je Nole bio ovakav, svi su ga kritikovali i ismevali...a kad Nadal isto radi onda je to normalno?!
To nije sportski! Svaki fer navijac treba da osudi nekorektno ponasanje i nalazenje izgovora kada se gubi. To ocekujem i od onih koji su aktivni na ovom podforumu, pa i tebe Sasenko.