Rooney's Temper
in front of Old Trafford
- Член од
- 14 јуни 2009
- Мислења
- 2.888
- Поени од реакции
- 2.653
Да го земеме Бејнс ќе биде супер ќе имаме стабилен лев бек за едно 2-3 сезони и до тогаш Фабио ќе стекне искуство ,а за Мутињо мислам дека не е којзнае што, не велам дека е лош ама има доста подобри од него.Читав шпекулации за Бејнс ,но и за Мутињо,не знам колку би ни вршел овој работа,а и од проста причина што е играч на Порто,испод 25 милки нема да дојди....
Уште кога беше во Спортинг не поврзува со него ама не верувам ништо да испаден од ова го сметем за обична шпекулација , а Бејнс низок бил тој е бек не е голман или централен дефанзивец па да биде висок според мене Бејнс е измислен за лев бек за кај нас :не е склон на повреди, одличен изведувач на слободни,трча доста.Со овој Мутињо секое лето не поврзуваат него нели ниско е џуџето Бејнс, јас сум повисока од овој
абе знам, се сложувам со тебеУште кога беше во Спортинг не поврзува со него ама не верувам ништо да испаден од ова го сметем за обична шпекулација , а Бејнс низок бил тој е бек не е голман или централен дефанзивец па да биде висок според мене Бејнс е измислен за лев бек за кај нас :не е склон на повреди, одличен изведувач на слободни,трча доста.
Џуџлак е Жорди,Бејнс за мене е играчиште....Со овој Мутињо секое лето не поврзуваат него нели ниско е џуџето Бејнс, јас сум повисока од овој
Пробај уште некој пат со финтата, до сега нема лајк...Жорди пак ќе речам ќе се обеси на јаготка
Пробај уште некој пат со финтата, до сега нема лајк...
Happy now?!