Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Читав шпекулации за Бејнс :drk:,но и за Мутињо,не знам колку би ни вршел овој работа,а и од проста причина што е играч на Порто,испод 25 милки нема да дојди....

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.566
Поени од реакции
4.219
Читав шпекулации за Бејнс :drk:,но и за Мутињо,не знам колку би ни вршел овој работа,а и од проста причина што е играч на Порто,испод 25 милки нема да дојди....
Да го земеме Бејнс ќе биде супер ќе имаме стабилен лев бек за едно 2-3 сезони и до тогаш Фабио ќе стекне искуство ,а за Мутињо мислам дека не е којзнае што, не велам дека е лош ама има доста подобри од него.
--- надополнето: 29 јуни 2012 во 13:23 ---
Гути велел дека Модрич не е доволно добар за во Реал ај можеби ќе се откажат од трката па ние ќе си го земеме :)
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2166363/Luka-Modric-good-Real-Madrid--Guti.html

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Со овој Мутињо секое лето не поврзуваат :) него нели ниско е џуџето Бејнс, јас сум повисока од овој:icon_lol:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.566
Поени од реакции
4.219
Со овој Мутињо секое лето не поврзуваат :) него нели ниско е џуџето Бејнс, јас сум повисока од овој:icon_lol:
Уште кога беше во Спортинг не поврзува со него ама не верувам ништо да испаден од ова го сметем за обична шпекулација , а Бејнс низок бил тој е бек не е голман или централен дефанзивец па да биде висок според мене Бејнс е измислен за лев бек за кај нас :не е склон на повреди, одличен изведувач на слободни,трча доста.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Јас за Мутињо и Велосо го тупев уште од 2009 кога и двајцата го држеа заедно Спортинг Лисабон да не ги барам мислењата, тогаш исто се боревме и за Силва со Сити и Реал ама отиде у клубот кај што сакал од мал да игра. Мутињо е одличен играч ама сега далеку скапо ќе кошта за разлика од тогаш кога отиде во Порто за 10 милиони фунти.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Уште кога беше во Спортинг не поврзува со него ама не верувам ништо да испаден од ова го сметем за обична шпекулација , а Бејнс низок бил тој е бек не е голман или централен дефанзивец па да биде висок според мене Бејнс е измислен за лев бек за кај нас :не е склон на повреди, одличен изведувач на слободни,трча доста.
абе знам, се сложувам со тебе :)

https://twitter.com/vdsar1970 ;)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Абе ајде Мутињо :pos: неинтелигентен играч, што подалеку од овој. Името кажува се.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Џуџлак е Жорди,Бејнс за мене е играчиште....
Бејнс (y)
Жорди (n) пак ќе речам ќе се обеси на јаготка :pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
4 сантима, јаката разлика :D колку тесто од пица да го е`ам :D

Член од
29 декември 2010
Мислења
64
Поени од реакции
16
А зошто не го ни спомнувате Evra ? Според мене има уште 2-3 добри сезони во него , а eдинствена причина поради која годинава „потфрли“ е Young ! Одлично беше уигран со Nani и тие двајца според мене теба да се недопирливи по левата страна . Но за жал повќе шанси добиваше Young кој ја уби тимската игра на Јунајтед сезонава и сум се чудел како на некој утакмици е невидлив и очаен , но на крај сепак ке даде некој „срекен“ , индивидуален гол -.-' (мој најомразен играч на UTD ... ако не се приметува :D )

Kajgana Shop

На врв Bottom