WarGames?Еј луѓе се надам дека некој го памти филмов Значи се работеше за едно дете кое се разбираше во компјутери ептен можда и хакер беше не знам, и имаше женска и играа една игра со женска му каде што се играше меѓу Америка и Русија а уствари „играва“ беше реална бидејќи битката со ракети што се водеше се одвиваше и во живо или така нешто. Па после нешто имаше Дефкон 1,2,3,4,5 ситуации па некој компјутер таму имаше што играше „икс-точка“ што го натера да помисли дека има игри каде што никој не победува или така нешто.
Значи горенаведените факти не се апсолутни и треба да се земат со одредена доза на резерва Филмот е пристар
The One со Џет Ли, така оди приказната.Ви текнува за еден филм пред неколку години се вртеше на некоја од телевизиите...
Се дознава дека има повеќе универзуми, и дека во секој од нив живееме ние... еден човек дознава дека една сила е поделена на истиот човек во сите универзуми, и почнува да патува и еден по еден ги убива сите свој `јас`... на крајот остануваат само 2ца со голема сила и секако добриот победува
Даааа! Свака част!
Моментално го гледам,прејак филмДаааа! Свака част!
Ќе да е Nez de fer, Le chevalier mystère (или Мистериозниот витез Железен нос). На линков има информации, листа на епизоди и кратки содржини на епизодите, ама на француски е (цртанот е од француско-канадска продукција). Ако не разбираш, а те интересира, кажи ми за да преведам. И тука има краток опис со сликичка (ова го има и на англиски).Цртана серија која играше на МТВ1 пред може 7, 8 години. Имаше некое кралство, и кралот имаше убава ќерка. Слугата сакаше да го убие кралот и да се ожени со принцезата, ама секогаш го спречуваше еден син рицар (витез) и неговиот пријател (зелен змеј, кој може да лета). Секогаш кога слугата немаше да успее во своите намери, се нервираше и стануваше жаба. Понекогаш кралството беше напаѓано и од викинзи.
Anyone?
kat.ph јас од на оваа симнувам .Дали може да ми кажете страница од каде што можам да симнувам филмови, како што беше ПиратеБај што веќе не работи.
Фала ти многу, иначе ако не ти е тешко, може да ми преведеш и да ми пратиш во порака зашто не сум многу по францускиот.Ќе да е Nez de fer, Le chevalier mystère (или Мистериозниот витез Железен нос). На линков има информации, листа на епизоди и кратки содржини на епизодите, ама на француски е (цртанот е од француско-канадска продукција). Ако не разбираш, а те интересира, кажи ми за да преведам. И тука има краток опис со сликичка (ова го има и на англиски).
Тука има уште слики.
Еве го и почнувањето (од 1:34):