WarGames?Еј луѓе се надам дека некој го памти филмовЗначи се работеше за едно дете кое се разбираше во компјутери ептен можда и хакер беше не знам, и имаше женска и играа една игра со женска му каде што се играше меѓу Америка и Русија а уствари „играва“ беше реална бидејќи битката со ракети што се водеше се одвиваше и во живо или така нешто. Па после нешто имаше Дефкон 1,2,3,4,5 ситуации па некој компјутер таму имаше што играше „икс-точка“ што го натера да помисли дека има игри каде што никој не победува или така нешто.
Значи горенаведените факти не се апсолутни и треба да се земат со одредена доза на резерваФилмот е пристар
![]()
The One со Џет Ли, така оди приказната.Ви текнува за еден филм пред неколку години се вртеше на некоја од телевизиите...
Се дознава дека има повеќе универзуми, и дека во секој од нив живееме ние... еден човек дознава дека една сила е поделена на истиот човек во сите универзуми, и почнува да патува и еден по еден ги убива сите свој `јас`... на крајот остануваат само 2ца со голема сила и секако добриот победува![]()
Даааа! Свака част!
Моментално го гледам,прејак филмДаааа! Свака част!![]()
Ќе да е Nez de fer, Le chevalier mystère (или Мистериозниот витез Железен нос). На линков има информации, листа на епизоди и кратки содржини на епизодите, ама на француски е (цртанот е од француско-канадска продукција). Ако не разбираш, а те интересира, кажи ми за да преведам. И тука има краток опис со сликичка (ова го има и на англиски).Цртана серија која играше на МТВ1 пред може 7, 8 години. Имаше некое кралство, и кралот имаше убава ќерка. Слугата сакаше да го убие кралот и да се ожени со принцезата, ама секогаш го спречуваше еден син рицар (витез) и неговиот пријател (зелен змеј, кој може да лета). Секогаш кога слугата немаше да успее во своите намери, се нервираше и стануваше жаба. Понекогаш кралството беше напаѓано и од викинзи.
Anyone?
kat.ph јас од на оваа симнувам .Дали може да ми кажете страница од каде што можам да симнувам филмови, како што беше ПиратеБај што веќе не работи.
Фала ти многу,Ќе да е Nez de fer, Le chevalier mystère (или Мистериозниот витез Железен нос). На линков има информации, листа на епизоди и кратки содржини на епизодите, ама на француски е (цртанот е од француско-канадска продукција). Ако не разбираш, а те интересира, кажи ми за да преведам. И тука има краток опис со сликичка (ова го има и на англиски).
![]()
![]()
Тука има уште слики.
Еве го и почнувањето (од 1:34):