Зошто да не при олку фалење на форум,јас си реков кизнај шо филмиште е..Фејл е ако идеш на блокбастер со големи очекувања.
Ако одиш на блокбастер со надеж дека ќе гледаш шесто сетило а не филм за 120 минутно пуштање мозок на пасење, да, фејл е.Зошто да не при олку фалење на форум,јас си реков кизнај шо филмиште е..
Така да... испаѓа дека овде повеќето филмомани се ФЕЈЛ?
Да али Прометеј како да сакале намерно да го заебат.Немаше никаква потреба од одредени сцени каде што глумците прават поретардирани работи отколку во хорор од 60тите.Го памети некој Аватар, колку беше фален пред да излезе, која помпа се стори, човече. И какви бе впечатаоците?
All your FAILS are belong to us!
Така да од блокбастери не очекувам ништо посебно, евентуално ако може да си изладам мозок
Значи сепак сум во правоАко одиш на блокбастер со надеж дека ќе гледаш шесто сетило а не филм за 120 минутно пуштање мозок на пасење, да, фејл е.
Токму тоа го очекував од Авенџерс и си пројдов супер. Е сеа може и снимката не ја бивало ако стварно немало ништо во 3д, не е тоа до гледачите
Не велеа дека ќе биде јак по содржина, туку јак затоа што е сниман у 3Д, а не рендериран како другите што играа во Милениум па испаднало ништо од 3дто, не велеа за содржината.Значи сепак сум во право
Сигурно...Не велеа дека ќе биде јак по содржина, туку јак затоа што е сниман у 3Д, а не рендериран како другите што играа во Милениум па испаднало ништо од 3дто, не велеа за содржината.
Го нема во тие филмови НАСКОРО ама го има знам некаде на страната во новостиЗошто повеќе го нема Бетмен во најавата за филмови за наскоро? Се надевам нема да го одолговечат
Аватар беше FAIL зашто во државава немаме IMAX 3D кино, а филмот е баш за тоа правен со револуционерна 3D технологија. Нормално дека во кино Рамстор беше филм од Покахонтас.Го памети некој Аватар, колку беше фален пред да излезе, која помпа се стори, човече. И какви бе впечатаоците?
All your FAILS are belong to us!
Така да од блокбастери не очекувам ништо посебно, евентуално ако може да си изладам мозок
Истово и мене ме интересира.Има некој сигурно инфо дали ќе го даваат Бетмен во Милениум?