Eвро 2012 - второ полуфинале (Германија-Италија), 28/06/2012

• Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување

Koj ke pobedi?

• Germanija

Гласови: 54 47,0%
  • Italija

Гласови: 61 53,0%

• Вкупно гласачи
    115
  • Гласањето е завршено на .

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Инаку незнам зошто Прандели го игра Маркизио пред еден бик како Ночерино. Сеа не сум го глеал многу овој првиов (впрочем, кој нормален ги гледа Јувентус :icon_lol:), ама мислам дека е малку преценет. :)
Прандели глуп,точак шо го игра:D

П.С вечерва тукушто ги гледаше пола тим од Јуве

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Ти си луд само сами пред гол кога остануваа Италијаните да даваа по еден гол сега 6-0 ќе беше.Германија ја пикнаа во ќош како дебелото дете и ја малтретираа.
Не ме засмевај сеа со коментар од 5 годишно дете. Тие контрите шо беа потенцијални голој се резултат на офанзивната формација кај германците.. Чак и Ноер беше излезен на центар. Цело време ја имаа топката и играта, ама Италјаните беа цврсти, и реализираа 2 од 2 шанси прво полувреме.
Италија е заслужено во финале, а германците не им беше денот..
Не тук ми прај филмој кој е подобар, пак уште в ќош ги напикале. Гледав со свој очи..

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
абе незнам што замарате ги пикнале не ги пикнале Италија си искористија Германија се посра и тоа е се на се тотално заслужено за Италија

F

FuckYouAll

Гостин
Не ме засмевај сеа со коментар од 5 годишно дете. Тие контрите шо беа потенцијални голој се резултат на офанзивната формација кај германците.. Чак и Ноер беше излезен на центар. Цело време ја имаа топката и играта, ама Италјаните беа цврсти, и реализираа 2 од 2 шанси прво полувреме.
Не тук ми прај филмој кој е подобар, пак уште в ќош ги напикале. Гледав со свој очи..

Немојш да заплачиш.:icon_lol:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.630
Поени од реакции
59.546
Инаку незнам зошто Прандели го игра Маркизио пред еден бик како Ночерино. Сеа не сум го глеал многу овој првиов (впрочем, кој нормален ги гледа Јувентус :icon_lol:), ама мислам дека е малку преценет. :)
:pos:

H

HoT IcE

Гостин
За играта на Италија вечерва нема потреба од коментари, само едно големо и наглесно :cuc:.
Ваква игра сакам да гледам, секоја чест и за Прандели и за сите, тотално ме демантираа и ги понижија Германците.

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Барем финале како што доликува , и да се надеваме на вака отворен и убав за публика натпревар :)
Подобриот нека победи :P

G

grande-juve

Гостин
Не си свесен дека штотуку го гледаше Јувентус :) (шала, поточно е Италија со менталитетот на Јувентус), а интересно е што реализацијава на Италија некако потсетува на реализацијата на Јуве во текот на сезоната, првите две третини не е идеална, сега кога се влегува во финишот и кога е најважно се користат шансите (иако мораа уште некој гол да дадат). Повеќе од заслужено финале за Италија.
Германскиов селектор не знам што му текна да менува крило, за играч од средината, па Озил мораше крило да игра и всушност го изгубија мозокот од претходните натпревари, очигледно мислел со тројца централни во средина Пирло да го запре ама видовме што испадна.
Прогнозирав на тој распоредот од оф.нет финале Шпанија-Италија, и уште си стојам дека Италија ќе освои. А многу ме интересира со која формација Прандели ќе излезе, со 3-5-2 веќе играа против Шпанците и играа повеќе од добро, ама и со 4-3-1-2 играат одлично.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Ти може си гледал со свои очи али солзите ти го поматиле видот.Германија првпат после Португалија се сретна со сериозна репрезентација и изгуби ,а и со Португалија последните 15 миути се бранеа само и Португалците сосема заслужуваа да израмнат .Не е до денот РОДЕНИ ГУБИТНИЦИ СЕ.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.630
Поени од реакции
59.546
(шала, поточно е Италија со менталитетот на Јувентус),
Зошто, што украдоа па сега?

Не скокај де, само да видам како реагираш на дразби :pos:
:smir:

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Ти може си гледал со свои очи али солзите ти го поматиле видот.Германија првпат после Португалија се сретна со сериозна репрезентација и изгуби ,а и со Португалија последните 15 миути се бранеа само и Португалците сосема заслужуваа да израмнат .Не е до денот РОДЕНИ ГУБИТНИЦИ СЕ.
Ева ева.. убо ај.. ти ак си навивал за Италија, не значит дек Германциве се родени губитници.
Сакав да речам, победи тактиката и цврстата игра.. а не доминацијата. Ама јбг, овде уште трае еуфорија.

Немојш да заплачиш.:icon_lol:
Се додека м*****и ми е верна, нема шанси.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Скоро копија на финалето Бразил-Германија на СП 2002

Kajgana Shop

На врв Bottom