- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Тооо Андреев 4-0 ајде нека издржи, па после се надеваме Ноле ќе удри една јака партија како Федерер и да се опариме.
На по една што паѓам, ги чував тикетите од 2 недели. Пресметав 26 000 би можел да имам, и тоа не паѓав на поголеми коефициенти од 1,35. И уште неколку што не ги зачував, се на се 500 евра во двете последни недели од Мај.http://postimage.org/image/nek0t1u5j/
Фала Клијстерс срцко . Брејк направи последниот гејм , инаку ќе имаше нервоза . Вчера паднав на последната , немаше смисла пак да паднам .
Не ги број , многу потешко ќе ти биде . Од искуство ти зборам . Само ладна глава и самоуверено секој ден. И навивачки никако . "Абе ај , ќе го тепа некако" -НЕ !На по една што паѓам, ги чував тикетите од 2 недели. Пресметав 26 000 би можел да имам, и тоа не паѓав на поголеми коефициенти од 1,35. И уште неколку што не ги зачував, се на се 500 евра во двете последни недели од Мај.
Денеска само Гулбис
Јановиц беше квалификант, а Гулбис го " реши " Бердих завчера. Мислев дека сепак ќе остане фокусиран за нешто подобро, му се отвори жребот.... а и коефициентот беше бомба.... 1,65.Не ги број , многу потешко ќе ти биде . Од искуство ти зборам . Само ладна глава и самоуверено секој ден. И навивачки никако . "Абе ај , ќе го тепа некако" -НЕ !
Браво,ќе те пратам во типовите за тенис се гледа дека ти оди.http://postimage.org/image/nek0t1u5j/
Фала Клијстерс срцко . Брејк направи последниот гејм , инаку ќе имаше нервоза . Вчера паднав на последната , немаше смисла пак да паднам .
Ќути , среќа не се излажав. Дека го знам дека е многу променлив Гулбис. Ептен беше убава квотата. Се спасив од ѓаволот.Јановиц беше квалификант, а Гулбис го " реши " Бердих завчера. Мислев дека сепак ќе остане фокусиран за нешто подобро, му се отвори жребот.... а и коефициентот беше бомба.... 1,65.
Колку е коеф за ова? и во која кладилницаАј денес што не излезе добро али утре што да играме? Некако доста тврди и тешки утакмици има. Јас го играм Раонич-Квери над 9.5 гемови у прв сет, а за останатото сеуште се мислам. Некој предлог да даде некој...?
Па со оглед на тоа дека двајцата се сервери би требало да биде 1.45 или 1.50 во Златна Копачка.Колку е коеф за ова? и во која кладилница
бтв махут ќе ме еби најверојатно
Raonic bi go igral over 9.5 prv set ili debelka +ka 2cata extra serveri, ke frcat wineri na 2te strani so mn unforced sekako nz po mene premal e koef na Raonic pubo Cilic igraj go 1 za istiot koef.. Melzer e psiho teniser od nego se imam otkazano ne ni go igram, Lacko e soliden go namaci na Nadal vo prviot set vo Halle mislam bese i to e no bet po mene.. a Fish e vo katastrofalna forma i nego niakko ne bi go igral ne protiv Ward koj e domakin ovde i ke sakat da se dokazit .. Kerber,Cilic,Dimitrov mi se vaka po izlgedni od tenisive.. sega ti kako sakas pozdravлуќе шо мислите за раонич, мелцер и фиш денеска?
ако некој сака да ми одговори нека ме цитира!
фала