Која серија повеќе ја сакате и зошто? (Fear the Walking Dead vs. The Walking Dead: World Beyond)

Вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    8

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
3 камен од сонцето е категории подобра од спин сити, мислам неможе да се споредат...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Мислам дека оваа дискусија so far е најдобра затоа што многу е тешко човек да се одлучи за една од овие серии.
Ги имам изгледано и двете, Спин Сити ја гледав ко бев мал, а 3от камен ја изгледав маратонски пред 2-3 години.
Ми се свиѓаат двете серии. 3от камен има доста добри моменти, идејата им беше креативна, хуморот константен, споредните ликови беа одлични. Некој поназад спомна дека цела серија се врти околу Дик Соломон, баш напротив мене еден од најомилените ликови ми беше полицаецот Дон. :pos:

Каков лик, немаше лоша сцена со него, немаше!
Одлучив да го дадам својот глас за Спин Сити затоа што ете... сум ја гледал прва. И затоа што морам да се одлучам за една серија. И дури откако ја изгледав Scrubs сфатив дека Бил Лоренс е генијалец. :cuc:
Исто така една од причините поради која ја обожавам серијава е разновидноста на ликовите и нивната хемија. Како компарација на офицер Дон од 3от камен, Спин Сити го имаше Пол Ласитер.

Да не должам многу. Spin City it is.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
и дури сме тука, неколку легендарни клипа што ги начекав на youtube...

Винстон, најјакиот градоначалик во светот, цар !!! :cuc:

One and only, Paul Lassiter :pos:

плус...

нема што, легендарна серија, легендарни ликови. Тим од соништата! :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Spin City моментално ја гледам и е добра серија, третио камен ја гледав само на тв ја даваја порано.. не ми е нешто ептен јака ама можи и незе да ја изгледам маратонски.

Спин Сити ит ис.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ни јас не го очекував ова:

SPIN CITY
1.Io
2.Bateman
3.Rocknrolaa
4.Dee_Jay
5.AntiZionist
6.Дарксајдер
7.Crazy in Love
8.Stewie Griffin
9.Pluh
10.Kocka
11.Storms
12.VLJ
13.CrashoverRide
14.Iceboy
15.bene
16.Dragonsky
17.wot
18.NightGirl
19.ElNinho
20.Eddard Stark
21.*deki*
22.old_School_mk
23.kikosirup
24.џимеј
25.Фил Ајви
26.Бокица

3rd ROCK FROM THE SUN
1.Ilumious
2.Psyside
3.Lincoln Burrows
4.Biggus Dickus
5.Max Legend
6.Mjolnir
7.VoniVaraS
8.OSHO-Lover

Добри мислења и видеа имаше, го погодивме дуелов. Малку пауза да подразмислиме за ново дете.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Frasier дефинитивно.....во топ 3 серии ја ставам :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
Се ти немаш поим :)

Мислам дека и двете се доста гледани серии, и двете ги имаше на нашиве телевизии, и бонус е тоа што и двете се со двајца браќа, па и тоа како има сличност.

Ај да си гласам јас, Фрејзер дефинитивно, зашто е тоа така ќе кажат другите, само да додадам дека ептен сум разочаран од дваиполмажи затоа што очекував многу повеќе поради тоа што ја форсираа ептен и форсираноста на Чарли.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Nikoj nema da glasa za two and a half men..
Немој да бидеш толку сигурен :D

Сум ги гледал и двете серии Фрејзер на ТВ а 2 and a half man маратонски ги имам изгледано.
Фрејзер е ептен добра со психијатарот братму и татко му тука се двајца брака и мајка им која не живее со нив но нон стоп им се меша во животот а овие ја некат, Фрејзер тешко дека ке ми е подобра од 2 and a half men поради тоа што Чарли Шин е епик све што живее во серијата го живее во вистински живот(освен што не се дрогира во серијата секако:) ) башка братму кој е сосема спротивно од него и мајка им што ја сметаат за ѓаол,предобра серија малиот додека е мал е многу смешен послем кога ке порасне станува малце досаден али Чарли си го држи моментот.
Фрејзер е добра али ке гласам за 2 and a half men за нијанса ми е подобра освен последната сезона со Ештон ми е тапа мислам дека послем смрта на Чарли требале да ја прекинат без Чарли не тоа,тоа.

Aјде нешто и од Фрејзер

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Кој сака да му се брои нека се изјасни како што треба.

Мене првата не ми е гледана така да не гласам. 2.5 првите сезони додека малиот беше мал ми беа закон. Понатаму сеуште е добра за сите почитувачи на ликот и делото на Чарли Шин. Со Ештон немам ни намера да гледам. Ако повеќето од нас знаеме колку беше тешко Чарли да го замени Мајкл во Спин Сити, Ештон како замена за Чарли е mission imposible.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Ако повеќето од нас знаеме колку беше тешко Чарли да го замени Мајкл во Спин Сити, Ештон како замена за Чарли е mission imposible.
Никад (y)
Ештон Качер башка тапа лик е во 2.5 има миљарди а се губи не знае што да прави со парите Чарли имаше некаде околу милион и точно знаеше што да прави курви и алкохол :)

Kajgana Shop

На врв Bottom