Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Па ништо лошо и Шурле да дојде..немам ништо против...ако не Хулк тогаш сум за Шурле.
Каков Шурле, не знам колку си го прател, јас гледав неколку утакмици на Леверкузен и беше просечен. Сега за Германија во четвртфинале беше тотален фејл. Плус 15 милиони многу се. Подобро Лалкович да се форсира на десно крило од Академија.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што му направивте на оној Ромеу?

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Ништо дечкото сеуште е во Челзи , и ја чека својата шанса како што ја добиваше на почетокот од сезоната кога АВБ го водеше тимот.Се надевам ќе ја добие следнава сезона. Барем има смисол за пас , и онака е од школата на Барселона . Подобро него би го играл отколку Мериелеш што не знае една топко да ја подаде како што треба :)

H

HoT IcE

Гостин
Ромеу имаше повреда на колено, а како се повреди веруј дека никој не знае. Се работи за доста стаклен играч кој често се повредува.
Но има доста потенцијал во него, одличен е во дефанзива и има добра пас игра, но затоа што игра на позиција на која игра Микел тешко дека ќе дојде до израз освен за ротација, затоа што Микел е две класи подобар во дефанзива и читање на игра.
Конкретно споредбата на Гоки со Меирелеш е тиња, затоа што се два различни типа на играчи, а Раул се покажа како многу квалитетен играч во средина кој може да игра било каде, играч кој игра за тимот и кој беше клучна алка на тимот против Барселона во читање на играта на Барселона и креирање на контра напади преку нафрлени топки. Да не биде дека само го фалам Раул, тој имаше страшни денови во Челзи, некад неможе два паса да сврзе, но генерално е многу квалитетен играч кој мора да остане и следната сезона за ротација, кој има извонреден шут од далечина кој не однесе во полуфинале од ЛШ.
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 16:42 ---
428389_441823229191232_513810343_n.jpg

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Конкретно споредбата на Гоки со Меирелеш е тиња
Абе не ме зезај не ми кажувај за Мериелеш не го знам од вчера, кај заигра шут два ненормални даде и тоа е се (Генк и Бирмиген) да те потсетам само се друго беше :facepalm: . Не зезај не го бидува искинав нерви цела сезона со него а изгледа ќе кинам пак ако веќе не се мотивира за нешто . А ако го гледаше Ромеу за разлика од овај Меирелеш знае што е пас а и статистиките често говореа за тоа .

П.С : Ако гледаш европско можеш слободно да го видеш во Португалија како игра не заебавај максимум до 20 мин ако изигра добро , но само добро се друго е катастрофа. Не го бидува пас точен да направе . Тоа што го играа во Челзи затоа што му одговара таков играч , за копање и орање го бидува прва класа " сељак ".

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ромеу имаше повреда на колено, а како се повреди веруј дека никој не знае. Се работи за доста стаклен играч кој често се повредува.
Но има доста потенцијал во него, одличен е во дефанзива и има добра пас игра, но затоа што игра на позиција на која игра Микел тешко дека ќе дојде до израз освен за ротација, затоа што Микел е две класи подобар во дефанзива и читање на игра.
Конкретно споредбата на Гоки со Меирелеш е тиња, затоа што се два различни типа на играчи, а Раул се покажа како многу квалитетен играч во средина кој може да игра било каде, играч кој игра за тимот и кој беше клучна алка на тимот против Барселона во читање на играта на Барселона и креирање на контра напади преку нафрлени топки. Да не биде дека само го фалам Раул, тој имаше страшни денови во Челзи, некад неможе два паса да сврзе, но генерално е многу квалитетен играч кој мора да остане и следната сезона за ротација, кој има извонреден шут од далечина кој не однесе во полуфинале од ЛШ.
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 16:42 ---
Прегледај го приврзокот 45399
Аха, епа ок, фала на репликите на двајцата, дека не го спомнувавте често периодов мислев да не ви беше позајмен па сега да сте го вратиле назад од кај што дошол :) Може јак трик има и управава ваша, не го играа сезонава за да видат од Барса дека е тапа, да им истече таа клаузулата и сеа од август ќе го форсираат :sneaky: :D

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.215
Поени од реакции
8.314
Абе не ме зезај не ми кажувај за Мериелеш не го знам од вчера, кај заигра шут два ненормални даде и тоа е се (Генк и Бирмиген) да те потсетам само се друго беше :facepalm: . Не зезај не го бидува искинав нерви цела сезона со него а изгледа ќе кинам пак ако веќе не се мотивира за нешто . А ако го гледаше Ромеу за разлика од овај Меирелеш знае што е пас а и статистиките често говореа за тоа .

П.С : Ако гледаш европско можеш слободно да го видеш во Португалија како игра не заебавај максимум до 20 мин ако изигра добро , но само добро се друго е катастрофа. Не го бидува пас точен да направе . Тоа што го играа во Челзи затоа што му одговара таков играч , за копање и орање го бидува прва класа " сељак ".
Па даде гол со Бенфика, или тоа не се важи ? добар си е он у споредба со остала багра во челзи тимот.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Па даде гол со Бенфика, или тоа не се важи ? добар си е он у споредба со остала багра во челзи тимот.
Ете уште еден бомба гол :D . Си имаше периоди кога беше добар , но реално гледано ме оболи нервно кога го гледав :D ( Тенкју што ме потсети )

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Аха, епа ок, фала на репликите на двајцата, дека не го спомнувавте често периодов мислев да не ви беше позајмен па сега да сте го вратиле назад од кај што дошол :) Може јак трик има и управава ваша, не го играа сезонава за да видат од Барса дека е тапа, да им истече таа клаузулата и сеа од август ќе го форсираат :sneaky: :D
Кога играше, импресионираше. Одличен во дефанзива, ептен смирено игра, одлични пасови. Имаше и он изјави дека се фокусира само на Челзи и не размислува за враќање во Барса. А и не им треба нив таков играч за играта што ја играат. Совршен е за ПЛ. :)

H

HoT IcE

Гостин
Ди Матео го сака Пишчек.
Според мене најдобро решение за десен бек и ротација со Бане, солиден избор, не би требало да го земе за повеќе од 10 милиони.
Солиден во дефанзива, во офанзива уште подобар и што е многу битно, многу е брз.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Барем никој од нашиве играчи на ЕП не се изнаигра којзнае колку многу така да сите ќе бидат спремни за следната сезона максимално :).

П.С. Одвај чекам да го видам Хазард како ќе се снајде на пријателските (за почеток и тоа е доволно :) )

Kajgana Shop

На врв Bottom