Помош и совети

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Eпа ти пишува таму, блокирано е од Family Safety. Треба да се исклучи тоа од Control Panel, ама можеби со причина било пуштено. :P

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Инсталирав ПЕЦ12 со даемон и ми бараше цд.. копирав крак и сега ми бара нешто друго..
The dynamic library rld.dll failed to load please confirm that>
1. The file was copied over the same folder as the cracked executable
2. The antivirus software is not false-detecting the file (in which case white-list the folder)

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Инсталирав ПЕЦ12 со даемон и ми бараше цд.. копирав крак и сега ми бара нешто друго..
The dynamic library rld.dll failed to load please confirm that>
1. The file was copied over the same folder as the cracked executable
2. The antivirus software is not false-detecting the file (in which case white-list the folder)
најди у антивирусот шо ти е exclusions нешто такво(барај во сетингс ако го нема во тоа обичното мени) и адни ја целата папка од ПЕС во тоа.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
најди у антивирусот шо ти е exclusions нешто такво(барај во сетингс ако го нема во тоа обичното мени) и адни ја целата папка од ПЕС во тоа.
Авира користам само такво нешто не можам да најдам...
Го избришав и антивирусот и ништо.. :)

edit:
Фала брат се знајдов нов крак спуштив :) поз

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.934
Поени од реакции
23.398
Decki ja instarliav Crysys 2, i uvek koga ja pustam, odbiram kampanja, pocinja igrata uvodnoto intro,i koga pocinja prvata misija koga begaat od podmornica samo sto pocinjam da go upravuvam vojnikot me izbacuva od igrata, i mi se blokira cel kompjuter !!

Care nekoe ??

Член од
4 мај 2012
Мислења
83
Поени од реакции
19
Луѓе дај помагајте,ко ќе ги уклучам игриве од валве,и кога ќе уклучам било кој сервер ми пиши Steam validation reject,што е работата јас ја пробав и Кантер Соурс,и Left 4 dead 2,А пред тоа си ги играв сите игри нормално на интернет,можи да е од Windowsot бидејќи од кога го преинсталирав ова ми се деси!
Поздрав !

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Луѓе дај помагајте,ко ќе ги уклучам игриве од валве,и кога ќе уклучам било кој сервер ми пиши Steam validation reject,што е работата јас ја пробав и Кантер Соурс,и Left 4 dead 2,А пред тоа си ги играв сите игри нормално на интернет,можи да е од Windowsot бидејќи од кога го преинсталирав ова ми се деси!
Поздрав !
А ги имаш ли оригинали игрите од Valve? Не? Затоа!

Член од
14 јуни 2012
Мислења
9
Поени од реакции
0
Ја симнав прееска ја инсталирав почнав да ја играм...али ме нервира што горе и доле од мониторот имам поголем дел црно што покажува и неможе сликата да ми биде низ цел монитор туку ми ја покажува на неколку сантими на пола монитор...пробав у опции не видов ништо како би можело да се поправи тоа...може ли некој да ми помогне???

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Ја симнав прееска ја инсталирав почнав да ја играм...али ме нервира што горе и доле од мониторот имам поголем дел црно што покажува и неможе сликата да ми биде низ цел монитор туку ми ја покажува на неколку сантими на пола монитор...пробав у опции не видов ништо како би можело да се поправи тоа...може ли некој да ми помогне???
Чекај малку...
За која игра збораш?

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Пробај во Options или Setting или како и да е, најди каде можеш да ја смениш резолуцијата на играта. Пробај и ќе најдеш некоја што ти одговара на резолуцијата на мониторот.

Член од
14 јуни 2012
Мислења
9
Поени од реакции
0
пробав на сите резолуции од почеток до крај сегде е се исто го имам тоа праено и порано затоа и пробав така...али нејќе
--- надополнето: 28 јуни 2012 во 00:05 ---
да пробам друг торент да симнам?или нема везе тоа?

Kajgana Shop

На врв Bottom