- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 1.130
- Поени од реакции
- 1.510
Eпа ти пишува таму, блокирано е од Family Safety. Треба да се исклучи тоа од Control Panel, ама можеби со причина било пуштено.
kako da go isklucam kazi mi?Eпа ти пишува таму, блокирано е од Family Safety. Треба да се исклучи тоа од Control Panel, ама можеби со причина било пуштено.
најди у антивирусот шо ти е exclusions нешто такво(барај во сетингс ако го нема во тоа обичното мени) и адни ја целата папка од ПЕС во тоа.Инсталирав ПЕЦ12 со даемон и ми бараше цд.. копирав крак и сега ми бара нешто друго..
The dynamic library rld.dll failed to load please confirm that>
1. The file was copied over the same folder as the cracked executable
2. The antivirus software is not false-detecting the file (in which case white-list the folder)
Авира користам само такво нешто не можам да најдам...најди у антивирусот шо ти е exclusions нешто такво(барај во сетингс ако го нема во тоа обичното мени) и адни ја целата папка од ПЕС во тоа.
А ги имаш ли оригинали игрите од Valve? Не? Затоа!Луѓе дај помагајте,ко ќе ги уклучам игриве од валве,и кога ќе уклучам било кој сервер ми пиши Steam validation reject,што е работата јас ја пробав и Кантер Соурс,и Left 4 dead 2,А пред тоа си ги играв сите игри нормално на интернет,можи да е од Windowsot бидејќи од кога го преинсталирав ова ми се деси!
Поздрав !
Не братко,ама сум играл доста време на пиратерија.А ги имаш ли оригинали игрите од Valve? Не? Затоа!
Чекај малку...Ја симнав прееска ја инсталирав почнав да ја играм...али ме нервира што горе и доле од мониторот имам поголем дел црно што покажува и неможе сликата да ми биде низ цел монитор туку ми ја покажува на неколку сантими на пола монитор...пробав у опции не видов ништо како би можело да се поправи тоа...може ли некој да ми помогне???