Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А тој Велосо демек некој многу јак е, и во Џенова сезонава многу го критикуваа и често грееше клупа. Еве и статистиката 29 натпревари 2 гола и 0 асистенции. Лошо е ова за креативец.
Добро и јас можеби сум грешка, но мене ми личи како ДМФ сличен на Пирло ( не во однос на квалитетот ) туку во улогата, само со повеќе дефанзивни задачи. Сепак не е класичен креативец, колку што ја гледав Португалија на европсково Мутињо ја има таа улога.Од кога е Велосо креативец?
А тој Велосо демек некој многу јак е, и во Џенова сезонава многу го критикуваа и често грееше клупа. Еве и статистиката 29 натпревари 2 гола и 0 асистенции. Лошо е ова за креативец.
Супер ако остане Силва само да не испадне педерче да бара трансфер другата сезона у Барселона па да го продадат за 20 милиони. Ако планира да си иде од Милан сега е моментот да побара трансфер а ако сака да остане нека му продужат договор со поголема плата и да нема више шпекулации.
Кој можеше Фламини до вчера да зема 4.5м по сезона, зошто играч како Силва да незема 7 ?
Tоа не го оправдува потегот ако Силва намерно го прави тоа за да биде продаден aли мислим дека ќе покачат некој милион нашиве..
во право си!Знаев дека ќе испадне педерче. Барал 9 милионаод Милан, толку Меси не зима. Подобро нека го продадат сега него другата сезона за 20 милиони.
фламини кога дојде во милан, за него се тепаа повеќе клубови, беше и слободен играч и најдобар дмф во англија таа сезона. му го земавме на јувентус пред нос, наравно, морално беше да се понуди поголема плата за да го одбере милан.Кој можеше Фламини до вчера да зема 4.5м по сезона, зошто играч како Силва да незема 7 ?
Tоа не го оправдува потегот ако Силва намерно го прави тоа за да биде продаден aли мислим дека ќе покачат некој милион нашиве..