Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Играа 4-3-3 прво полувреме со Арсенал од реваншот во осминафинале и сите знаеме што се деси. За ваква формација пожелно би било да има класични крилни напаѓачи, а Милан нема ниту еден таков, кај нас како крила се уфрлаат бековите. Ако планира Берлу да купи крилни напаѓачи јас немам ништо против да играат 4-3-3. :)

Па не играа баш 4-3-3, играа со 3 напаѓачи али Шарави изиграваше полушпиц а не крилен напаѓач. А може да играат така, Касано може да игра лево у 4-3-3 исто и Робињо, Пато исто има играно десно и Шарави може да игра и десно и лево така да може да ја играат таа формација.

Ночерино е на добар пат да ми стане омилен играч жими се! Свака му част. Лидерски менталитет! :) Монтоливо беше одличен, му треба малку појше самодоверба за почесто да се одлучува на шут, ама мислам дека ќе биде одлично засилување за Милан.Има страшно чувство за пас, а знае и да повлече, тоа ми е битно. Она Абатено све е ок, само нека го фатат за уши и нека останува ако треба дупло појше од другите на тренинг, ама нека му го средат центаршутот како знаат и умеат! Модерни времиња, ако треба и апарат на ногата нека му уградат. Уште тој дел да го подобри и одличен десен бек.

Навивачки имам пари стаено на Италија како европски шампион и да не баксузирам, ама изгледаат многу солидно на терен. Поготово вчера. Мене позитивно ме изненадија. Нема више класично катанаџо, фураат игра као Барселона.:icon_lol: До шеснаесетник се додаваат..

И гледам никој не го коментира Пирло. :) Дисреспект спрема него.
Каков господин играч еј. Не сум сигурен дека ќе играше вака ако останеше кај нас, ама доктор во секоја смисла. Пирло како оној од најдобрите денови. Елегантно, прецизно. Комотно може да игра во кошула и кравата и после утакмица на свадба да си оди неизгужван! :)
За пеналот што го шутна мислам дека треба да му се јави на тоа копиљчето Харт и да му се извини. Дури мене незгодно ми падна! :pos:

0ce7cc9822887d72722548926fc40fbf-67860-dca6c001d2e598e0291a693c593fe157.jpeg

која му е путкава на гадниов бе ? увек со него ја глеам..многу јака црнка :D
жена му е мислам

Заради пари брат.Инаку не би го ни погледнала....
дај слика од тебе да те видиме колку си поубав од галијани :pipi:

мажот не се одликува со убавина, него со харизма, моќ и кеш! (јас бар си се тешам дека е така, пошто кај и да е ќе станам моќен и ќе допрам до јак кеш :icon_mrgr: )

дај слика од тебе да те видиме колку си поубав од галијани :pipi:

мажот не се одликува со убавина, него со харизма, моќ и кеш! (јас бар си се тешам дека е така, пошто кај и да е ќе станам моќен и ќе допрам до јак кеш :icon_mrgr: )
Ај бе не ме јеби.Жими таквово шо го сака оваја Галијани ... ако ти е убаво тебе оди со некоја курва шо те гледа само од корист, давај и пари нека ти се лижи само...оффф беее :facepalm:
И фала богу дека сум поубав од овај старецов :cool:
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 16:09 ---
Убавицата на Абате!!!

604969428.jpg

Malika+El+Hazzazi+Celebrities+Lilt+Cancer+4jAiRlEWyQnl.jpg

Женичката на Галијани си знае за кој да навива !! :P

Сме го лапнале Фламини, т.е. ќе остане уште 1 година за плата од 1.6 мил.
Не е лошо уште Ригони,Мудингаи и газиме:icon_lol:

Сме го лапнале Фламини, т.е. ќе остане уште 1 година за плата од 1.6 мил.
Не е лошо уште Ригони,Мудингаи и газиме:icon_lol:

Интер ќе им го лапне Мундигаи пред нос .. :LOL:

Ех до кое дереџе стигнаа Интер и Милан, сташно. Јувентус си го лапна Исла овие за Мундигаи се фатиле.

Али шо има врска верувам во Констант, парче ќе прај!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom