- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.915
- Поени од реакции
- 41.876
Не се продава ... што марка е ова?http://www.autocarindia.com/Review/289819,new-pulsar-200ns-review-test-ride.aspx
se prodava li vo makedonija ovaa marka -PULSAR???
Веројатно мислиш 50 кубика, цената е околу 600-800 денари зависи од возраста итн таму не им ги знам политикитеКолку кошта осигурање на мотор до 50kw?Најефтино мене ми треба,за од полиција.
Да да,до 50 кубика,грешно го имам напишано..Веројатно мислиш 50 кубика, цената е околу 600-800 денари зависи од возраста итн таму не им ги знам политиките
За што моторче поточно? елф е препорачано од пежо, агип од пијаџо априлија итнДа да,до 50 кубика,грешно го имам напишано..
Апенка 6,2002 година произведена,така му дреме на вујче у гаража,па ќе ја возам,регистрирана е трајно,имам положено,па уште ова требало.А делот околу улјето го имаш згрешено,не е за мене.За што моторче поточно? елф е препорачано од пежо, агип од пијаџо априлија итн
мада јас го користам на кивеј и супер е, подобро од репсол (такво користев претходно)
Хахаха се помешав да моја грешка, како и да е извади си осигурање обавезно за 600 денари може да пиеш казна од 300 јурци а бараат стално осигурањеАпенка 6,2002 година произведена,така му дреме на вујче у гаража,па ќе ја возам,регистрирана е трајно,имам положено,па уште ова требало.А делот околу улјето го имаш згрешено,не е за мене.