Фан Клуб: Вардар

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
И да им избегал, сигурно не дал гол :pos:
Оти шансите да даде Маневски гол се 1 од 30...
Во УЕФА бар 4-5 пати беше сам со голман и не даде гол :)
Затоа беше меѓу најдобрите стрелци лани, тоа докажува колку е (не)квалитетна лигава.:cenzura:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
И да им избегал, сигурно не дал гол :pos:
Оти шансите да даде Маневски гол се 1 од 30...
Во УЕФА бар 4-5 пати беше сам со голман и не даде гол :)
Он го даде голот :D http://www.youtube.com/watch?v=--dZaM26T_k Мислев дека беше друга шанса, али изгледа била оваа, не сум сигурен.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Колкави се шансите ова да е точно?Не ме сваќајте погрешно, ама на оваа страна има многу работи што се вистинити.Мислам на договорот на Фичо.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Колкави се шансите ова да е точно?Не ме сваќајте погрешно, ама на оваа страна има многу работи што се вистинити.Мислам на договорот на Фичо.
Од Вардар потенцираа дека Фичо си заминал, плус не е дел од тимот кој е на подготовки, така да не е точно.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.091
Поени од реакции
74.868
http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=9344
Nikola Piskacevbate borisov-miravci 4-0 miravci-bate borisov 0-6 vkupen rezultat 10-0 za bate borisov.....

Чим пискачот вика немаме шанси, стварно немаме.
Како бе да не ги дупиш после? Уште Пит Булот фали за сликата да биде комплетна. Ако овие се воџите, ондак какви се другите во групата :pos:

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
:facepalm: Човек би помислил дека има 12 години рашишаниов :tapp:Подобро да изгубиме 10-0 но да го бодрам тимот за кого навивам, него да изигравам клонв пред гостински навивачи да лижам гз за 1,5 л Скопско и да навивам за Ливерпул :eek: Фудбалерите имаат обврска да дадат се од себе, а ние да ги бодриме од срце целиот натпревар...Сепак долго време траеше паузата:) Можеби не требаше ни со ЦСКА да се надевам на успех, но среќен сум што сум успеал да го доживеам тоа и да ги помочаме Русите :) Кој ќе верува ако не ние најверните :) НАПРЕД ВАРДАР ВО СРЦЕ ТЕ НОСАМ !!!

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Се сеќавате ли на Цезар де Брито што играше за Македонија?
Каков напаѓач беше тоа, ептен ми го правеше ќефот кога го гледав како игра.Беше брз и знаеше, колку што се сеќавам добро, да дрибла одлично .
Мислам дека веќе кога секој си ги кажува желбите, ете редот е мој па јас викам да се проба со него во нападот.:icon_mrgr:
И ова сум го заборавил, знаеше и голови да дава...
Иначе Де Брито е напраен ''г'з'' со Илчо и заради него си отиде од кај нас. У Ѓорче идеше со една наша ја утепа од е*ење ама сега у Бразил гледам фамилија жена две дечиња и игра за некој лигаш од Сао Паоло !! Играчиште !!! Да не дојдеше кај нас кај гомнариве од управа ќе направеше добра кариера во Европски рамки.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
На страната на макспорт прочитав дека Фичо потпишал за Актобе(Казахстан)...:place:Баш таму ли?!

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
На страната на макспорт прочитав дека Фичо потпишал за Актобе(Казахстан)...:place:Баш таму ли?!
За фудбалер од рангот на Фичо секои 500 или 1000 евра повеќе што ќе ги добие месечно се злато вредни.
Ем не се некои играчишта што заработуваат огромни суми,ем кариерите им траат кратко........така да кој даде највеќе таму ќе иде..........па макар било тоа у Боратстан :)

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
За фудбалер од рангот на Фичо секои 500 или 1000 евра повеќе што ќе ги добие месечно се злато вредни.
Ем не се некои играчишта што заработуваат огромни суми,ем кариерите им траат кратко........така да кој даде највеќе таму ќе иде..........па макар било тоа у Боратстан :)
А колку зимаше тука?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
A од каде знаете во каква форма е во моментов? Сигурно не е истиот каков што беше во ЃП
ако беше толку јак тој сигурно ноемаше да остане без клуб
Вашингтон и да не е во форма моментално,за Маневски е Меси,а за Де Брито да не збориме,можеби најдобар напаѓач што заиграл во нашава лига.
Моментално игра во некој бразилски тим,мислам дека второлигашки беше и во екипата им е меѓу најдобрите,а ако се враќа во што не верувам само кај нас би се вратил :)

Kajgana Shop

На врв Bottom