Тенис типови

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување
ај тој шо прати појче тенис, нека кажи липно мислење за типовите
троицки-гранолерс 1
в.вилијамс-веснина 1

Србионо good , Венус no value .. Венус боледува од автоимуна болест + фитнесот не и е ко шо беше. Троицки оваа сезона е турли-тава , плус тоа у Хертогенбош загуби у првото коло , а у Хале у второто. Давта турнира се играа на трева и се припрема за Вимболдон. И Троицки и Гранолерс се просечни на трева ,али коеф не е лош @ 1.70 , така да може да се ризикува.

Според мене добар дабл би биле двата Србина Троицки + Типса. За Троицки веќе кажа, додкеа Типса е у подобра форма , а Налбалдиан мислам дека ќе има огромен притисок заради потего шо го направи у финалето на Истбург коа го удри судијата. Тука мислам дека Типса ја има психолошката предност.

кој од овие е најсигурен по тебе? женски не играм многу!

Ако ме прашуваш за Оудин и Пиронкова тогаш Пиронкова е подобра за тој коефициент, трева и е позната подлога има 1/4 финале лани и полуфинале 2010 година.

Ако ме прашуваш за Оудин и Пиронкова тогаш Пиронкова е подобра за тој коефициент, трева и е позната подлога има 1/4 финале лани и полуфинале 2010 година.

abe bilo koj po tebe najsiguren

Троицки , Пиронкова , Сепи добар трипл е според мене со коеф 3.5 отприлика.
народе, изиграв дека троицки, типса, андреев и пиронкова ќе победат!

Троицки , Пиронкова , Сепи добар трипл е според мене со коеф 3.5 отприлика.

Сепи игра со Истомин, Истомин е многу променлив играч. Јас мислам дека вреди да се пише 39,5+ тоа...

Харисон - Лу - 1
Сепи - Истомин - 39,5 +
Бердих - Гулбис - 30,5 +
Троицки - Гранолерс - 39,5 + (ова кај да е ќе почни)
Џокович - Ферер - 28,5 + (ова поклон е од спортлајф)
Иснер - Фала - Н1 ( -5,5)

Зезаш така , за Гајдосова :) Заврши пред пола саат она, може си ја играл така ама касно ја пишаш тука.
Пишав у оваа или другата тема ама мислењето ми беше избришано.

Сакав да пишам едно ливче контра ама ме премислија во последен момент, и се каам ......

Berdych - Gulbis 2 @ 7,00
Ferrer - Brown 2 @ 7,00
Harrison - Lu 2 @2,20

народе, изиграв дека троицки, типса, андреев и пиронкова ќе победат!

ливечто помина. фала за помошта!
ако имате нешто посигурно за утре, за висок влог, цитирајте ме, па јас враќам ко че почни одбојката и кошарката!
фала
позз

ливечто помина. фала за помошта!
ако имате нешто посигурно за утре, за висок влог, цитирајте ме, па јас враќам ко че почни одбојката и кошарката!
фала
позз
Колку си добитен? :D

Харисон - Лу - 1
Сепи - Истомин - 39,5 +
Бердих - Гулбис - 30,5 +
Троицки - Гранолерс - 39,5 + (ова кај да е ќе почни)
Џокович - Ферер - 28,5 + (ова поклон е од спортлајф)
Иснер - Фала - Н1 ( -5,5)
4/6
Слабо на почетокот на турнирот. Утре поправен.

stDqP.jpg

Еве што имав денес, ти се серам во кретенот скапан.

Ќе разгледам за утре што има, па ќе ставам предлог, очекувам некои сугестии од тие што повеќе се разбираат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom