На што поточно алудираш?Ма да цркнат сите од УЕФА што ги забранија стримовите на sopcast. Заради нив сеа морам да ги слушам овие идиотиве од МТВ...
Слушај го што збори ќе видиш дека цело време е во право.Вчера измените на Италија ги предвиде кој ќе изглегува 10 минути пред да ги напрват.Цело време од перцепција на играч ги објаснува работите сега може не е некој со многу голем вокабулар али бар смешки прави.Панчев знај нешто повеќе од:?? Да, да,да....Апсолутно, Јас мислам, Многу се уморени играчите, ете исцрпен е....![]()
Алудирам на тоа дека Калински и Панчев се многу лоши коментатори, и кога они коментираат ми се сере. Николовски и Стојановски се солидни, ама се мењаат на секоја втора утакмица.На што поточно алудираш?
Некој премногу го сфатил фудбалот озбилно.![]()
Тоа даСлушај го што збори ќе видиш дека цело време е во право.Вчера измените на Италија ги предвиде кој ќе изглегува 10 минути пред да ги напрват.Цело време од перцепција на играч ги објаснува работите сега може не е некој со многу голем вокабулар али бар смешки прави.
Никаде нема да најдиш се’ како што треба. Само тоа имам да ти кажам. Не велам дека се wow од коментатори сите во МТВ, ама мора да признаеме дека за разлика од другите првенства кои ги реализирале, за ова се 200% подобрени. Во иднина се надевам дека уште ќе се подобруваат, бидејќи секогаш има шанса за напредок. (алудирам на престојните ОИ, каде ќе се има програма од најмалце 12 часа во живо)Алудирам на тоа дека Калински и Панчев се многу лоши коментатори, и кога они коментираат ми се сере. Николовски и Стојановски се солидни, ама се мењаат на секоја втора утакмица.
И не знам за тебе, ама јас кога гледам нешто сакам се' да биде ко што треба. А лоши коментатори ептен ја нарушуваат атмосферата.
??!?!?Коментаторите - стандарден состав.Рака на срце, иако со по некој бисер (особено на Калински, Панчев), коментирањето е на врвно ниво за овие наши стандарди. Собрани се најдобрите македонски коментатори во имињата на Драган Николовски, Горан Милковски како и останатата екипа, која сосема солидно за наши стандарди си ја врши својата работа.
Дечки, полека, не избувнувај.??!?!?
Од кој универзум си те бе дечки?
Каков стандард за квалитет на коментаторство имаш штом коментаторската екипа на МТВ ти е добра? (не дека другите куќи во земјава имаат подобри коментатори)
Милковски како и менторот му Калински (и другите од екипата) поим немаат од ниеден спорт што го „коментираат„, немаат представа што тактики се играат и зошто. Лапсусите се најмал проблем. Коментаторството го разбираат како папагалирање на тоа кој играч момемтално ја има топката, кој шутнал, се лизнал, паднал итн итн).
Без навреда ама ако за нив велиш дека се добри тогаш или не си слушал квалитетно коментирање или си роднина/пријател на горенаведениве.