Tип на денот (Читај правила во прв пост)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
oh the irony.... барем 2 мин да почекаше...
Па не е битно,он викаше Х-Х дојава и дека Розенборг не можеле гол да дадат и не биле претенденти за титула прочитај претходната страна,затоа цитирав.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Па не е битно,он викаше Х-Х дојава и дека Розенборг не можеле гол да дадат и не биле претенденти за титула прочитај претходната страна,затоа цитирав.
Оди бе не тропај глупости - погледни убаво дека нигде не сум пишал X-X и види дека уште пред два дена пишав дека нема шанси да има победник тука и дека е сигурица Џ 100%. И погледни ги моите типови од порано и ке видиш дали некогаш сум утнал....А кај се сега оние што тврдеа дека Роземборг е толку јак и дека ренде праи по Норвешка...И точно, барам лично извинување и благодарност од некој ако се осмели да стави поголема сума на овој тип....
--- надополнето: 24 јуни 2012 во 21:21 ---
6,5 или 7,5
--- надополнето: 24 јуни 2012 во 10:33 ---

многу веројатно дека си помешал, или пак фудбал следиш во само во последните 3-4 години. розенборг е фудбалски бренд во норвешка, секогаш се бори за титула, ама на почеток на сезона има слаб старт во последните години и после започнува нивната серија.
Чудно ама серијата уште не започнува...Хм можеби и нема да може оваа сезона да иде на титула...

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
.И точно, барам лично извинување и благодарност од некој ако се осмели да стави поголема сума на овој тип....
--- надополнето: 24 јуни 2012 во 21:21 ---

Еве јас ја имам х ставено на 2-3 ливчиња... малку време ја надгледувам темава така да незнав дали да одам на сингл.... во секој случај добар тип и се надевам дека ке продолжеш па наредниот пат нема да се двоумам :)

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
mene mi vikas mlado momce, ti nemas pojma so kogo razgovaras, da imase barem 5% znaenje kolku sto jas imam znaenje, ko tebe ke nemase nikade, ....koga sme za utakmicata jas rekov deka utakmicata moze da zavrsi X, isto ko sekoja utakmica, toa ne e nisto cudno, ama toj drugiot del sto si go nalupal, samo se glupiras, ali toa e tvoj problem.
Се виде убаво кој се глупира...Роземборг се вадеше од калта -што не прилега на еден фаворит, зарем не?? И еве ти и еден подарок од мене - оваа сезона Молде е шампион на Норвешка со веројатност од 98%
--- надополнето: 24 јуни 2012 во 21:34 ---
За утре имам една со голема веројатност, да кажеме 95%

ХЕЛСИНКИ - ТПС 1

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.481
Поени од реакции
9.218
Се виде убаво кој се глупира...Роземборг се вадеше од калта -што не прилега на еден фаворит, зарем не?? И еве ти и еден подарок од мене - оваа сезона Молде е шампион на Норвешка со веројатност од 98%
--- надополнето: 24 јуни 2012 во 21:34 ---
За утре имам една со голема веројатност, да кажеме 95%

ХЕЛСИНКИ - ТПС 1
sto se izglupirav jas ? jas neresenata opcija voopsto ne iskluciv, ako bas te interesira jas ja imav tipuvano X2, sega ima nesto problemi so sajtatot na bet365 pa ne mozam da se logiram,ama prvata sansa ke ti postiram tuka da vidis.

eve update :

Bet Confirmation - AX2996109220I - Internet Time of bet: 24/06/2012 14:08:42 Selections
No.​
Selections​
Event​
Event Date​
E/W Terms​
Odds​
Result​
1
Gremio
Gremio v Flamengo
(Full Time Result)
24/06/2012
None
1.80
To Run
2
Botafogo
Botafogo v Ponte Preta
(Full Time Result)
24/06/2012
None
1.61
To Run
3
Santos
Santos v Coritiba
(Full Time Result)
24/06/2012
None
1.57
To Run
4
Draw or Palmeiras
Corinthians v Palmeiras
(Double Chance)
24/06/2012
None
1.50
To Run
5
Aalesund
Aalesund v Sogndal
(Full Time Result)
24/06/2012
None
1.61
Lost
6
Draw or Stromsgodset
Rosenborg v Stromsgodset
(Double Chance)
24/06/2012
None
2.10
Won
Multiples

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.953
Поени од реакции
9.582
Ај да се умешам и јас
Значи вака Розенборг дека нема амбиции за титула се чисти глупости
проблемот е шо Розенборг не е толку надмокен како шо беше некогаш коа уште на полусезона титулата ја земаше зато шо Молде и другите тимови можат да се носат со нив и имаат квалитет исто колку и нив.
Од тоа шо имам читано по Норвешки сајтови Розенборг е уште квалитетен и силен тим кој до крај ке се бори за титула до крај и пред сезона беше фаворит број 1 за титулата со Молде

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ах тигре што ни направија мамицата нивна ах..не е возможно она 2-2 последно коло дома

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.378
Поени од реакции
326
I mene me zaklaa brat za 5000 vkupna dobivka,samo tie...

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Ај да се умешам и јас
Значи вака Розенборг дека нема амбиции за титула се чисти глупости
проблемот е шо Розенборг не е толку надмокен како шо беше некогаш коа уште на полусезона титулата ја земаше зато шо Молде и другите тимови можат да се носат со нив и имаат квалитет исто колку и нив.
Од тоа шо имам читано по Норвешки сајтови Розенборг е уште квалитетен и силен тим кој до крај ке се бори за титула до крај и пред сезона беше фаворит број 1 за титулата со Молде
Ок сега незнам како дефинираш тоа амбиција за првак....Ако е така како што викаш ти и Евертон има амбиција да биде првак у ПРЕМИЕР ама зборам за РЕАЛНА МОЖНОСТ!!!
Роземборг има многу слаба екипа и не се истите тие од пред 6 години кога доминираа со Норвешка. Знаеме многу добро дека 2011 година Молде освои лига а Роземборг не беше ниту втор, оваа сезона гледаме кои добри игри прикажува Молде за разлика од Роземборг кој се мачи со многу послабите екипи...Јас тоа не го гледам како амбиција за титула...
--- надополнето: 24 јуни 2012 во 22:31 ---
sto se izglupirav jas ? jas neresenata opcija voopsto ne iskluciv, ako bas te interesira jas ja imav tipuvano X2, sega ima nesto problemi so sajtatot na bet365 pa ne mozam da se logiram,ama prvata sansa ke ti postiram tuka da vidis.

eve update :

Bet Confirmation - AX2996109220I - Internet Time of bet: 24/06/2012 14:08:42
Selections
No.
Selections
Event
Event Date
E/W Terms
Odds
Result
1

Gremio

Gremio v Flamengo
(Full Time Result)

24/06/2012

None

1.80

To Run
2

Botafogo

Botafogo v Ponte Preta
(Full Time Result)

24/06/2012

None

1.61

To Run
3

Santos

Santos v Coritiba
(Full Time Result)

24/06/2012

None

1.57

To Run
4

Draw or Palmeiras

Corinthians v Palmeiras
(Double Chance)

24/06/2012

None

1.50

To Run
5

Aalesund

Aalesund v Sogndal
(Full Time Result)

24/06/2012

None

1.61

Lost
6

Draw or Stromsgodset

Rosenborg v Stromsgodset
(Double Chance)

24/06/2012

None

2.10

Won
Multiples
Зошто ја имаш X2 кога и сам велиш дека е фаворит..Ако се знае дека Стром... е многу послаба екипа која се наоѓа на место на табела кое не е соодветно на капацитетот со кој располага..

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.481
Поени од реакции
9.218
Ок сега незнам како дефинираш тоа амбиција за првак....Ако е така како што викаш ти и Евертон има амбиција да биде првак у ПРЕМИЕР ама зборам за РЕАЛНА МОЖНОСТ!!!
Роземборг има многу слаба екипа и не се истите тие од пред 6 години кога доминираа со Норвешка. Знаеме многу добро дека 2011 година Молде освои лига а Роземборг не беше ниту втор, оваа сезона гледаме кои добри игри прикажува Молде за разлика од Роземборг кој се мачи со многу послабите екипи...Јас тоа не го гледам како амбиција за титула...

Зошто ја имаш X2 кога и сам велиш дека е фаворит..Ако се знае дека Стром... е многу послаба екипа која се наоѓа на место на табела кое не е соодветно на капацитетот со кој располага..
kade jas rekov deka Roz e favorit, moze da postiras da vidime site,nemoj da gi vadis rabotite od kontekst, Strom e vo dobra forma i koef bese krajno ne realen, spored momentalnata forma koef na ROZ bese zaebancija, mojata zabeleska na tvojot post bese na delot kade sto tvrdis deka imas dojava pa uste nemale ambicii za sampion, od kade ti znaes deka STR nema ambicii za prvo, Strom doma ke gi zeme 90% od utakmicite, taka da ne im treba premnogu vo gosti kade ( sto se poslabi) za da se vmesaat vo vrvot.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.953
Поени од реакции
9.582

Па то и јас ти реков Розенборг е тим шо имат амбиција за титула е сега дали ке ја освојат или не тоа е друго.Јас само ти кажував дека не е Розенборг слаб туку и другите тимови се квалитетни и можат да се носат со него зато шо порано Розенборг беше како Барселона и Реал шо се си се шеташе низ лигата е сега е друго има многу квалитетни тимови како него и затоа и ти се гледа дека е слаб не е Розенборг толку слаб колку шо другите се појачани иако не е оној Розенборг од некогаш на времето сепак е квалитетен тим не се глупави Кладилниците пред сезона да му редат ниски коефициенти за да освојат титула

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
kade jas rekov deka Roz e favorit, moze da postiras da vidime site,nemoj da gi vadis rabotite od kontekst, Strom e vo dobra forma i koef bese krajno ne realen, spored momentalnata forma koef na ROZ bese zaebancija, mojata zabeleska na tvojot post bese na delot kade sto tvrdis deka imas dojava pa uste nemale ambicii za sampion, od kade ti znaes deka STR nema ambicii za prvo, Strom doma ke gi zeme 90% od utakmicite, taka da ne im treba premnogu vo gosti kade ( sto se poslabi) za da se vmesaat vo vrvot.
Сеа заеби све...Јас сум курназот :icon_lol: Погодив конечен тип со коефициент 3.40 и прилично бев сигурен во тоа...Ако некој треба сеа да продава муда за бубрези тоа сум јас..така??

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.481
Поени од реакции
9.218
Сеа заеби све...Јас сум курназот :icon_lol: Погодив конечен тип со коефициент 3.40 и прилично бев сигурен во тоа...Ако некој треба сеа да продава муда за бубрези тоа сум јас..така??
a be ti pogodi, nikoj ne ti negira, nego daj ti postiraj kade jas rekov ROZ e favorit, pokazi koj del od moite postovi imaat takva tendencija, daj da vidime, bez da prodavas arogancija pregledaj uste ednas sto sum napisal, pa posle tolkuvaj go na svoj nacin.

Kajgana Shop

На врв Bottom