Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
мора ли да се брукате со вакви постови ? дека оваа може да заврши х е све ок, ама ова другото што си го налупал навистина не ти требаше.
Момче младо. Уживај и прати. Ке праиме муабет после утакмицата, не ми требаат експерти како тебе- резултатот ке покаже... Ако толку е јак Роземборг треба да ги исплеска така????? Еве јас сум 90% сигурен дека нема тоа да се случи..И за промена не би било лошо да погледаш некоја утакмица ...

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.481
Поени од реакции
9.218
Момче младо. Уживај и прати. Ке праиме муабет после утакмицата, не ми требаат експерти како тебе- резултатот ке покаже... Ако толку е јак Роземборг треба да ги исплеска така????? Еве јас сум 90% сигурен дека нема тоа да се случи..И за промена не би било лошо да погледаш некоја утакмица ...
mene mi vikas mlado momce, ti nemas pojma so kogo razgovaras, da imase barem 5% znaenje kolku sto jas imam znaenje, ko tebe ke nemase nikade, ....koga sme za utakmicata jas rekov deka utakmicata moze da zavrsi X, isto ko sekoja utakmica, toa ne e nisto cudno, ama toj drugiot del sto si go nalupal, samo se glupiras, ali toa e tvoj problem.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Прва замена Франција 1.90
:icon_mrgr:

Англија - Италија
Х п.п. @1,80
Х - 2 @ 5.70
НГ @1.75
Англија не дава гол во првото @ 1.45
прва замена Англија @1.90
0-2 @1.5
Италија оди понатаму @1.80

Кадиз - 1 @1.65
Тигре - 1 @ 1.50
Фигуиренсе - 1 @1.65

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
двата тима се чотки во одбраната - Италија - Англија ГГ,а може и ГГ и 3+ мислам 3 ќе да е коеф

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
2-1 полувреме друг пат не се бламирај аман,кај не знаеш Норвешка фудбал па уште се праиш паметен.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Одамна не сум ја испробал среќата ... па еве едно тикетче од мене
Англија х-1 5.70
Сантос 1 1.65
Ботафого 1 1.65

Член од
22 јуни 2012
Мислења
3
Поени од реакции
1
italija gg3+ 3 koef
--- надополнето: 24 јуни 2012 во 20:34 ---
italija gg3+ 3 koef

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
За утре имам една дојава...Rozeнborg - Stromsgodset X
Можете слободно да продадете се што имате -куќа , коли , точак, џојстик, и сите пари да ги ставите на X. Станува збор за две екипи од горниот дел на табелата кои имаат тенденција да не загубат, приближно имаат сличен квалитет и немаат амбиција за титула. Мислам дека едноставно ке си ги поделат бодовите...
:cuc::cuc::cuc:

должни се едно извинување барем да ти дадат некои тролчиња........

Kajgana Shop

На врв Bottom