Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Имаш информација што се случи со темата што беше отворена за квалификацискиот турнир во Венецуела? Ако нема тема тука треба да пишуваме..

Појма неам :) Нека отвори некој ако не го мрзи.

Моји братучед од Швицарска... :pos: овај де од Белград ми соопшти дека Бо е моментално во Белград на викенд и од таму ќе заминел преку океанот. Сеа нормално не е 100% релевантно ова, али треба да е точно. :)

Моји братучед од Швицарска... :pos: овај де од Белград ми соопшти дека Бо е моментално во Белград на викенд и од таму ќе заминел преку океанот. Сеа нормално не е 100% релевантно ова, али треба да е точно. :)

Тој се прибира ли некогаш дома.

Ич не ми се свиѓа тоа што кој како сака се приклучува на подготовкиве. И тоа како ќе бидат пљукани за тоа сите при евентуален неуспех на кој нејќам ни да помислам....

па Борче има свој стан у Белград, ваљда тоа може да се води како дома. :D

2 години има играно во Партизан во New Orleans се има родено и живеено скоро цел живот логично би ми било да биде на подготовките во Америка а не да ги скокне за да седи во Белград и да дојде во Порторико.

Ќе има линк за следење негде вториов натпревар или се тешам?

Во пресрет на квалификациите за ЛОИ2012,една позадина од мене:)
MacedoniaBasketWall.jpg

Да не има случајно сега пренос?
Снимка бе друже :)

Игорче: Што не им е јасно на хрватите? Како од вчера да играат кошарка. :pos: Ѕвер е!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom