и со точак да се пустам во удолница кидам и 90 не ги лажи децата ќе помислат дека стварно иде толку.Ајде малце за гарели гсп 50 еве ви топ спид:
неколку слики:
![]()
![]()
![]()
![]()
Потрошувачка на 100 km/h 2.5 min 4 max литри
Ујле што користам:
Ipone Race
Или пак дека троши од 2.5 до 4л за 100 км.и со точак да се пустам во удолница кидам и 90 не ги лажи децата ќе помислат дека стварно иде толку.
Е шо бе кола ли возеш ти 7 литраНе троши испод 4 освен ако не пузиш со него, појакине 2 тактни италијански па уште чепнати трошат и по 6-7 литра
мојот кивеј исто троши 4 не мрда од 4
Мене да ми троши 6-7 литра 50 кубика моторчето ќе го пуштам од крстот надоле само да си бара патЕ шо бе кола ли возеш ти 7 литра
гарелито до крај ако го тераш 4 троше проверено...
Пушти се бе слободнои со точак да се пустам во удолница кидам и 90 не ги лажи децата ќе помислат дека стварно иде толку.
Јас ти кажувам па ти ако сакаш верувај ако сакаш не....Нема шанси веспа 2 тактна што има макс спид како што велиш 85-90 да троши само 4 литра. Гарантирам во тоа.
2400 +/- 100 евраhttp://hamachi.mk/2011-02-07-12-27-08/50-/item/2050-aprilia-sr-50-r-replica-sbk.html
да не има некој прашано што цена е ова?
2400 +/- 100 евра
Оваа е оргинал само дизајнот е реплика на супер бајкоргинал е толку нова.
Да, оригиналот е, само што дизајнов на репликава ми е екстремно грдОваа е оргинал само дизајнот е реплика на супер бајк![]()