V
Vollstandig
Гостин
Си забегал далеку со фантазијата и си ја срушил границата на реалност.Најтопло ти препорачувам карта во еден правец и заработувај како режисер на христијанско-егзорцистички-глупави филмови. И онака имаат потреба од нови идеи.најубаво да прашаш кои ги прави најубаво би ти објаснил јас мојата беше да се заљубам во девојка која работеше со мене мајкаи виде довра шанса да ми ја утрапи јас работев предходно во приватен сервис а она никако да си фати дечко и мајкаи виде добра шанса тоа бев јас ми направија магија на црн камен со бели прамени тенок голем околу 3 сантима и танок 2мм ставен ми беше во патиката јас бев кај неја на роденден тогаш она направи 3 месеци во првиот сервис кај што работеше и беше на 31 на ден нова година роденден јас ја знаев само 3 месеци отидов во име на фирмата газдата замина за скопје таму да чека нова година а јас кај неја на роденден и мајкаи во тие 3 месеци не посетуваше скоро секој ден сестраи на девојчето беше во комшии мажена и чим дојде да си ги види внуците обавезно идеше и кај нас и начека погодна шанса да ми направи магија и јас не веруев ногу во тие работи кога ги облеков патиките почна десната патика нешто да ме боцка но во гужвата се облеков и си отидов од кај неја кога стасав дома ги соблеков и на крај на памет да видам и кога дојде време да чекам н ова година ги облеков патиките и тогаш видов дека и со извадени врвци нешто ме боцка а мајка ми на вратата да ме испрака кога ја превртев патиката испадна тој камен.после тоа неможев да спијам станав лјубоморен на секој кои ке му се насмевне а плус нешто ми викаше скини парче од косата ке ја сонуваш почнав да се противам на тоа почнав да се укочувам да неможам да дишам до мене братов на метро до мене неможам да викнам и на крајот собрав сила и реков исусе спасиме.одма ме пушти кај не одев што не правев неможев да ја одтргнам таа магија од себе ми рекоа дека е на име мислам со Влашка незнам тешка магија плус и платата газдата ми ја каснеше 3 месеци цел бев скршен уништен.Разбрав преку еден брат од сегашната црква дека има чуда бог прави чуда таму и отидов уште на втората служба пасторот и проповедникот ме повлекоа во собата кај што се молат и насамо почна да се молат за мене ми рекоа дека бог им ставил на срце за мене и кога почнаа да се молат мене само бело пред очи ми дојде ми се сврте паметот и паднав само чув во името на исус растураме се што е врзано и јас паднав по неколку минути како товар ми падна од плеките.потоа пасторот ми рече сега тој кој направил ке му се врати али ти пази тој некој ке направи се да те врати и толку беше девојчето потоа очите и се упија во натре беше како зомби претрпе 2 сообракајки едната кај градско другаркаи на лице место мртва она целата искршена беше.
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 21:02 ---
сето ова е само дел од она што бог прави во мојот Живот секој има право да одлучи како ке го живее затоа јас решив вака да му служам на бога од мене е тоа не ви се противам нити навредувам дај да се собереме сите заедно и секој кои има било какво сведоштво нека каже а не да се напаѓаме пак ке кажам сите ве сакам и јас се интересирам за паранормалните работи затоа се трудев да најдам решение за да го ресетиоам линкот највеке ме заинтересира куќата во црниче ради тоа највеке и ради сведоштвата и искуствата кои ги имате некои да си помогнеме едни на други.Имајте пријатна вечер Бог со вас поздрав ке се чуеме повторно доколку го направам ЕМФ МЕТАРОТ да можам да мерам присутност на паранормални работи па ке ве известам Поздрав уште еднаш.