S
Sheldon Cooper
Гостин
Nice try.. but it won't work!нене никако зошто би те лажел секој има право да мисли за мене што сака ок се согласувам, но ова е жива вистина јас бев под магија, бабами умре растурајки магија на мој братучед од постарата сестра на мама тоа го направи дуле гледачот.јас ја носев бабами во носилката во болница а јас бев под магија цели 5 години.затоа сега бог ме користи на такви места негова е славата не е моја.вака по твое еве искрено кој највеке би го искористил ти на пример од твоите другари дали тој кој веке работел работа која веке ја знае и има искуство или некој кој е почетник како што вели народот прашај паталец а не гаталец така и тоа е исто јас бев 5 години под магија бог ја тргна од мене а потоа се молев бог да ми даде таков дар да можам,да му служам како алатка да се молам за луге и да заповедам се почна со мојот братучед па едно девојче кое ги имаше истите проблеми страв во темно и плус беше слабо не јадеше ништо јас бев таму телевизорот да им го правам паднавме на тој муабет девојчето почна да плаче а бабаму ме прекори да не правиме муабет за тоа бидејки и она го има истиот проблем и плус не можеше да ја натера да јаде затоа и очите и ослабеле вели таа и ми вика кај да ја однесеме да и забајат јас и велам нема никаде да одите бог така ме водеше ја земав малата за рака и таткои и отидовме у нејзината соба да се молиме.детето додека се молевме цело почна да се тресе и потоа се ослободи и тоа не остана на тоа излеговме на терасата седа до мене јас почнав кафе да пијм и пак почна да се тресе и по неколку секунди сама кажа дека како жешка вода да и истуриле на глава и право низ нозе него друго повеке ме допра кога по неколку минути сама побара да јаде бабаи беше вџашена од тоа што сама никогаш не побарала да јаде трчаница се симна доле у кујната и да и направи сендвич но не остана на тоа иде со сендвичот и девојчево и вика чекај сега ке му благодарам на бог за сендвичот јас просто занемев немав зборови си велев ова ли е детето кое не му се јадеше го изеде сендвичот па после тоа сама се молеше за таткои јас бев посрамен од сето тоа што детево направи.што значи да се има дечка вера сега девојчето од тогаш го немам видено но веруам дека летово поново ке се сретнеме.Бог со вас
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 20:25 ---
инаку татко и и мајка и се разведени преку летото иде на гости кај таткои со сестричката живеат во скопје со мајка и а таткои работи во истата фабрика кај што сум јас само јас сум на поправка на тв,лцд а тој е во производство на бојлери во велес