LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Да не испадне дека ги хејтам непотребно 5 и 6, посебно последната имаше шарм со Џејкоб и Смоуки, имаше мистика, и покрај тоа што отиде во правец кој не ми се допадна. Мене ми останува да смислам совршена завршница и ќе биде еден ден, ако можеше Хуго да го редефинира Стар Ворс можам и јас да го изменам Лост :гик: . И би почнал после 4 сезона, иако и доста од 4 би ја редефинирал во поглед на Тајм Травелот. Првите три се совршени.

И да, нема место за Лазе Бараков во моето сценарио :)

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Во серијата Сојер и Џек се тркаа за неа, а во real time Чарли беше ѕверот! :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Барајќи превод за 3. сезона наидов на еден превод, на кој пишуваше „special episode for season 3“, може некој да објасни каква е таа епизода?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.253
Барајќи превод за 3. сезона наидов на еден превод, на кој пишуваше „special episode for season 3“, може некој да објасни каква е таа епизода?
Можеби тие епизоди кои излегуваа како најава. На пример 03x00, и во таа епизода се опфатени изминатите сезони. :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
ANSWER 1: No.

Apparently a lot of people think that the Island was purgatory and everyone was dead the whole time. In a recent the Verge interview, Lindelof was asked why he made the whole show bloody purgatory. Lindelof spent the next few minutes explaining to the interviewer that everything on the Island happened in real life and the show was not, in fact, purgatory. Of course, all Lindelof had to do was show him a line from the finale: "Everything that's happened to you is real."

Па нормално, секој со здрав разум мисли дека се умрени цело време.

Ама креторот вика дека не биле (па и објаснувал неколку минути), а тоа било поткрепено со фактот што на крајот рекол татко му "се што се случи беше реално..."

Поголем дебилизам амин.

Не знаев дека овај абдалов имал врска со Прометеус, а штета толку бев возбуден за тој филм.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
И после ја пуштија рекламата за мраморецот и чоколадата.
Е па ако сакаш да си фантазираш (како што сакаат авториве на серијава) и да веруваш дека ШТО И ДА СЕ СЛУЧИЛО СЕ СЛУЧИЛО (која глупост), тогаш таа реклама е за тебе.

Јас само разумно размислувам, не сакам шпекулации, анализи, претпоставки, туку реално објасување и логика на серијата, дури и Алиса во земјата на чудата има подобра приказна од ЛОСТ.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Најверојатно станува збор за специјалната рекапитулациона епизода Lost: The Answers, мислам дека на крај на трета ја даваа. Не мора да ја гледаш ако веќе ти се свежи настаните од претходно. И не, нема да добиеш ниту еден одговор од епизодата, иако насловот наговестува поинаку.

А поголема Lost глупост од статијата на Cracked одамна немам прочитано.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
Подобро да нема одговори отколку глупи одговори.
И ова:
Why does the Smoke Monster make mechanical sounds?

This is not a question.

WTF? Не било прашање...
Трол страна е нели гледаш.
А поголема Lost глупост од статијата на Cracked одамна немам прочитано.
Трол статија.

На зафрканција е пишано нели гледате дека се зафркаваат :D

Kajgana Shop

На врв Bottom