- Член од
- 15 јуни 2007
- Мислења
- 70
- Поени од реакции
- 20
Со него играв година дена заедно во ENTiTY ама тој се откажа во декември додека јас уште играм. Сега ретко се гледамеOфтопик го знаеш CIA?![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Со него играв година дена заедно во ENTiTY ама тој се откажа во декември додека јас уште играм. Сега ретко се гледамеOфтопик го знаеш CIA?![]()
Поздрави го многуСо него играв година дена заедно во ENTiTY ама тој се откажа во декември додека јас уште играм. Сега ретко се гледаме![]()
Друга работа е што CRT можеш да начекаш само на староЗнам дека CRT се многу подобри за тоа што ми треба но искрено одамна сум на LCD, навикнат сум на 22'' и немам многу простор за CRT од друга страна кога одиме на турнири кантер секаде се LCD (обично до 75hz ретко 120hz (нема толку голема инвестиција во играчниците), додека скоро сите CRT можеш до 120hz) и убаво ми е да сум навикнат уште од дома на таков монитор.
Извинето.Извинете за офтопик момци.
Ако е добро сочуван и ако нема мртви пиксели, комотно можеш за 3к да го продадеш.Можеби е офтопик но моментално имам Samsung T220 монитор и доколку го земам BenQ-то, овој ќе го продадам па ме интересира за колку би можел да го продадам? 500? 1000? 2000? Едноставно ќе треба да се ослободам од него бидејќи нема да ми треба за ништо. Стар е 3-4 години.
Па добро е сочуван, нема никакви проблеми а за мртви пиксели може има 1 или 2.Ако е добро сочуван и ако нема мртви пиксели, комотно можеш за 3к да го продадеш.
1,2 не е ништо за 3-4 години стар монитор.3000ден комотно можеш да го продадеш, убави монитори се тие, атрактивни.Па добро е сочуван, нема никакви проблеми а за мртви пиксели може има 1 или 2.
CIA е ботOфтопик го знаеш CIA?![]()
Зависи дали му се брза, и за кој чипсет му треба.Квалитетна матична?
Другарче зима нов компјутер, јаки компоненти, па некоја матична од Гигабајт од 100 евра му правела проблеми со рамот, процесорот не го примала баш тој модел...
Гледал некоја од Asus од 200 евра, не се замарав во детали зашто одамна не сум ги разгледувал матичниве. Па, предложете нешто.![]()
Нормално дека процесорот не е AMD, зар некој сеуште ги купува?Зависи дали му се брза, и за кој чипсет му треба.
Нормално дека процесорот не е AMD, зар некој сеуште ги купува?![]()
Вииш, заборавив да пишам - i7 2700k.Ок тоа, ама имаш многу разни чипсети на Intel, кој процесор го има другар ти?
По редослед на квалитет,Вииш, заборавив да пишам - i7 2700k.![]()