Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
бидејќи последно коло е и двете екипи имаат исто бодови и играат за титула во аргентиското првенство..што е најако имаат и иста гол разлика и можат да се пробат 1,3+ двете бидејќи се напаѓаќки екипи и играта дома против послаби екипи од нив...едните претходното коло ги победија ланските шампиони Велез на гости со 0-1 а другите ги победија есенските шампиони Бока со 0-3 исто така на гости...и двете екипи што извадија мадиња да победат на гости против такви тешки противници значи му се брка титула на двете..нема лабаво и двата чисти единици
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 14:14 ---
бидејќи последно коло е и двете екипи имаат исто бодови и играат за титула во аргентиското првенство..што е најако имаат и иста гол разлика и можат да се пробат 1,3+ двете бидејќи се напаѓаќки екипи и играта дома против послаби екипи од нив...едните претходното коло ги победија ланските шампиони Велез на гости со 0-1 а другите ги победија есенските шампиони Бока со 0-3 исто така на гости...и двете екипи што извадија мадиња да победат на гости против такви тешки противници значи му се брка титула на двете..нема лабаво и двата чисти кецој

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
ако може малку да помогнам,нека ме демантира некој ама мислам дека тепачката во француската соблекувална беше заради поразот од Шведска и налетувањето врз Шпанија,а не врз Италија која е далеку полесен противник ?

ако е така нема ниедна сила која ќе го крене ова добро но нецелосно воиграно тимче на Французите за висок дострел,психички слаби и неспремни - ќе им остане да се припремаат за некој следен настан после вечерниот натпревар

мој тип - Шпанија дава 2+ голови

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.378
Поени од реакции
326
бидејќи последно коло е и двете екипи имаат исто бодови и играат за титула во аргентиското првенство..што е најако имаат и иста гол разлика и можат да се пробат 1,3+ двете бидејќи се напаѓаќки екипи и играта дома против послаби екипи од нив...едните претходното коло ги победија ланските шампиони Велез на гости со 0-1 а другите ги победија есенските шампиони Бока со 0-3 исто така на гости...и двете екипи што извадија мадиња да победат на гости против такви тешки противници значи му се брка титула на двете..нема лабаво и двата чисти единици
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 14:14 ---
...Vaka prvo samo da napomenam deka dokolku dve ili povejke ekipi imaat na krajot isto bodovi,se igra majstorka /tromec sekoj so sekogo,taka da gol razlikata ili megusebniot duel voopsto ne resava..A sto se odnesuva do tigre tie sekako moraat da brkaat pobeda zosto se vo opasnost da ispadnat od argentinskata liga (kade sto se gledaat zbirnite rezultati od poslednite 3 sampionati),pa imame paradoksalna situacija za prv pat vo istorijata na argentinskoto prvenstvo,edna ekipa od edna strana da se bori za titula ,a od druga strana za opstanok..Za toa im treba pobeda utre,a Rafaela i San Martin da ne pobedat!! Jas bi igral sepak povejke na pobeda na Tigre

Isto bi dodal za vecerva argentinska 2 liga ..River Plata 1..1.30 e koef,ali mislam deka e sigurna..Na vrvot vo 2 liga ima vistinska mesanica..Prva e River so 70 boda,no do cetvrto mesto ekipite imaat samo bod pomalku odnosno 69,taka da River ako saka da se vrati povtorno vo prvata liga ,deneska mora da pobedi..Igra doma,nieden drug rezultat ne i odi vo prilog i mislam deka ke si pobedi i expresno vrati vo prvata liga..Nivnite navivaci uste edno razocaruvanje ne bi im prostile!

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Да знае некој дали сеуште постои обложувалница"Маракана" ? Ја имаше во Струмица лани, (си најдов под стариот компјутер добитен лист од Март месец 2011 :facepalm: )
Он топик - Шпанија-Франција полувреме X@1.90 одам со висок влог.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Да знае некој дали сеуште постои обложувалница"Маракана" ? Ја имаше во Струмица лани, (си најдов под стариот компјутер добитен лист од Март месец 2011 :facepalm: )
Он топик - Шпанија-Франција полувреме X@1.90 одам со висок влог.
Хахах јако:)само и да постои нема да ти важи за жал

Член од
13 јуни 2012
Мислења
67
Поени од реакции
6
Ако има некој некоја сигурна утакмица за вечер нека ми пише што е можно побргу во порака..Ако треба ќе му платам но многу ми е ВАЖНО.... !!!!!!!!!!!!!!!!!! :))

М

Мартин`

Гостин
Шпанија - Франција 1 & 2-3 ; 3.40

Стрелци на головите Силва и Чави, а може и 1-1 да се изигра мислам Франција нема сили да ја запре Шпанија.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
За утре имам една дојава...Rozeнborg - Stromsgodset X
Можете слободно да продадете се што имате -куќа , коли , точак, џојстик, и сите пари да ги ставите на X. Станува збор за две екипи од горниот дел на табелата кои имаат тенденција да не загубат, приближно имаат сличен квалитет и немаат амбиција за титула. Мислам дека едноставно ке си ги поделат бодовите...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.912
Поени од реакции
7.007
Абе вечер Шпанија X-X, би требало да има едно 1/4 со продолженија, а и 0-0 досега сеуште нема. :D

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
За утре имам една дојава...Rozeнborg - Stromsgodset X
Можете слободно да продадете се што имате -куќа , коли , точак, џојстик, и сите пари да ги ставите на X. Станува збор за две екипи од горниот дел на табелата кои имаат тенденција да не загубат, приближно имаат сличен квалитет и немаат амбиција за титула. Мислам дека едноставно ке си ги поделат бодовите...
Розенборг нема амбиции за титула?
Да не си помешал нешто?

Kajgana Shop

На врв Bottom