- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.985
- Поени од реакции
- 74.053
Старо.Муабетов излезе уште од Март месец негде, па го пикнаа под тепих поради хаосот со две управи.И сега не знам со кого договарале, управата (Малезанов) против која протестираа играчите наводно им се одземени печатите, ама не е официјално.Само немаме идеја која е воопшто новата управа, ако воопшто имат такво нешто во ФК Охрид.Да не е жално, ќе беше смешно, права трагикомедија
Па едноставно го трампавме со Бурхан Алију.А и Мики Јованвоски се вратил во Тетекс,нема да има ниеден Македонец во Шкендија најверојатно
da ne ima nekoj Ilir sto e Makedonec ?
Elmazovski-Elmazi znaes i sam kako drzavata gi terase Albancite vo Bitola da stavat i udne SKI na kraj od imeto. Bas koga dojde vo Shkendija prvata sezona go vidov na trening i zborev makedonski, i toj mi vratese na Albanski So mene Makedonski ne, ja sum Albanec ako sakas so mene da zboris samo albanski.. I se zacudiv.
.
Хмм Ников...сепак не е на нивото на Марко.90% Artim Polozani e nov igrac na Shkendija! samo ne se znae dali ke igra vo liga evropa.isto taka i Trajce Nikov od Pelister e noviot golman na Shkendija porano igral za Metlaurg i Rabotnicki.
голманиште е бе Ников..поарен е од ЈовановскиХмм Ников...сепак не е на нивото на Марко.
Иначе Положани нема да игра во ЛЕ бидејќи е повреден, постои шанса на вториот дуел да игра ама многу тешко.
stvarno za kakov golman se raboti??голманиште е бе Ников..поарен е од Јовановски
колку му понудивте?
за многу сигурен голман..стварно добро засилување вие Трајчеstvarno za kakov golman se raboti??
Jovanovski sepak klasa bese,mu posakuvam sto pobrzo da bide broj 1 vo reprezentacijata.
Генц нема да дојде, а како што рече он причина бил тренерот Османи, демек кога беше тој во Шкендија тренерот не го пуштел на терен повеќе од 5 мин, не стартувал ниту еден меч... Јас мислам се плаши од конкуренцијата во нападот бидејќи таму веќе ги имаме Музафер Ејупи и Ертан Хасан. Секако дека ни треба уште еден напаѓач резервен.Како што се најавуваше, Положани потпишал за Шкендија само штета за клубот што нема да може да смета на него во евро натпреварите , инаку тој Генц Исеини што беше најавуван од Брегалница нема да доаѓал во Шкендија... сега горе - доле составот? Колку што пратам ви треба засилување во нападот Сега за сега Вардар,Металург и Шкендија со ангажирање на некој играч повеќе...да не ја заборавам и Ренова тимот кој не успеавме да го победиме никако Другиве како да немаат многу амбиции за излез во Европа. Очекував Пелистер да се засилат за следнава сезона, не знам баш како стојат работиве, може ли да се очекува Дрита да се засили ? се надевам на интересна следна сезона Има можност и Слога да игра во втора лига со фузирање на Охрид кој е финансиски слаб... така да Дрита си останува
Скопјанец е, дете на Вардар ми се чини. Пред да дојде у Тетекс знаем дека бранеше за Вардар, е сега од чива школа е поима немам.Збор два за Марко Јовановски. Дефинитивно најпријатното изненадување годинава. Се надевам дека ќе успее во Кипар. Многу сигурен при поставување, дури не се приметува усвари колку е опасен шутот, од тоа што добро се поставува. Два пати доби црвен картон при излегување надвор од 16те метри, но да бев тренер секогаш ќе го насочев и понатаму да излегува на такви топки.
За добрите партии во дресот на Шкендија дефинитивно заслужува да го честам ручек .
Детето е од градот или од селата? Кога ќе се сетам дека првите два три кола дури беше резерва!