Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
ja bi igral vaka :

M.Jovanovski

M.Neziri N.Mishkovski S.Berisha Liridon Kukaj

N.Mustafi
I.Emini A.Pollozhani M.Useini

M.Ejupi G.Iseini

Uste 2ca igraci ni trebat vo odbrana i stvarno so ovoj tim ke mozeme da videme vtora titula ova godina

Izvinete zasto ja napraevme temata kako da e za Shkendija ama nashata tema e zatvorena zasto taka saka Komita Ultras.

RESPECT

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.053
Со ваков тим ако освоите титула јас го бришам акаунтов на крајот од сезоната. Запамтете го постов :icon_mrgr:

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Комита Ултрас дај бе отвори му ја темата за шкенедија оти овде е темата за првенството и ќе ја заебат вака ;)

ps.инаку многу малку трансвери направија клубовите освен металург и вардар ете сега шкендија гледам нешто другите клубови никаде ги нема и што значи пак ќе гледаме слабо првенство (n)џабе приватизација џабе се овде само политика му е мајката од друго ништо нема ќар :tapp:
Znaci narednata godina ke vidime uste poslaba liga od lani.
I sto napraele transferi Metalurg so Vardar pak igracite se dojdeni od nasheto prvenstvto. Najdobriot igrac pak i ova godina ke ide nadvor taka da, da se nadevame deka nesto podobro ke vidime ova godina no da bideme realni ne izgleda nisto dobro
--- надополнето: 21 јуни 2012 во 01:52 ---
Со ваков тим ако освоите титула јас го бришам акаунтов на крајот од сезоната. Запамтете го постов :icon_mrgr:
znaes pred 2 sezoni koga na pocetok rekov deka Shkendija ke bide noviot shampion vie se smeevte i rekovte deka e namesten Metalurg da bide shampion.

Ne vikam deka sigurno ke bideme no podobar tim od lani imame 2 pati.

B

Beck's

Гостин
22 godisniot Burhan Aliu e pred podpis so Shkendija. Iskreno nemam pojma za kakov kalibar na igrac se raboti, se nadevam deka ke ispadne dobro zasiluvanje, osobeno sto citav deka moze da igra i ko desen bek

B

Beck's

Гостин
Ааа епа солиден е овој :)
Бајаги цврсто игра во одбрана, може да се каже дека би ви бил добро засилување...
Epa togas super, osobeno sto desnata strana so Ilir godinava ni e sranje. Inace dal izjava deka se dogovoril so nasiot klub, ali treba i Teteks da se soglasi, pa da pocekame :) fala na informacija

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Просечен играч. Ама на средина игра подобро, лош е за десен бек зошто центаршутите све му ида у МакПетрол.
Со вакви играчи ако мислите да атакуете на титула, тешко...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Бурхан Алиу е земен за да имаме повеќе резервни фудбалери кои солидно можат да покријат во отсуство на првотимците.

Се чека Положани да потпише, па и Лиридон Кукај.

Иначе една лоша вест за Шкендија. Марко Јовановски замина во Етникос Ахна. Мора да најдеме добар голман.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.293
Поени од реакции
3.328
Бурхан Алиу е земен за да имаме повеќе резервни фудбалери кои солидно можат да покријат во отсуство на првотимците.

Се чека Положани да потпише, па и Лиридон Кукај.

Иначе една лоша вест за Шкендија. Марко Јовановски замина во Етникос Ахна. Мора да најдеме добар голман.
Abe zalish za shitkac na utakmice ????!!!! Ic gajle da ne tie ;) Podobro nekoj od nas da brani odkolku toj...
Inace u Burhan ima perspektiva ...Solidno igrase vo Teteks lani ..

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
А и Мики Јованвоски се вратил во Тетекс,нема да има ниеден Македонец во Шкендија најверојатно

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.053
Мишковски? :icon_mrgr:
А и Елмазовски има недефинирана националност :icon_mrgr:

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Мишковски? :icon_mrgr:
А и Елмазовски има недефинирана националност :icon_mrgr:
da ne ima nekoj Ilir sto e Makedonec ?

Elmazovski-Elmazi znaes i sam kako drzavata gi terase Albancite vo Bitola da stavat i udne SKI na kraj od imeto. Bas koga dojde vo Shkendija prvata sezona go vidov na trening i zborev makedonski, i toj mi vratese na Albanski So mene Makedonski ne, ja sum Albanec ako sakas so mene da zboris samo albanski.. I se zacudiv.

Izvini za off topikot bthw.
inace Mishkovski ostana edistevniot Makedonec vo prviot tim. kako i da e nema vrska toa kolku makedonci ili kolku albanci igrat bitno e da zemame solidni igraci.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Кога ќе се знае распоредот за сезонава ништо нема хари гледа како да се спаси и батлаи и лига и репрезентација :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom