Фан Клуб: Англија

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Zamisli tepate so Italija i posle... :D

S S sssstrashnoto :icon_lol:
Да поминеме еднаш, после се надевам да ве натртиме, освен ако не ви помогнат судиите како на претходниот пат кога не ни признаа чист гол!

За со местачите сакам напад Руни-Керол, Велбек нека одмори малку, а а ко не оди, во 75 минута посвеж ќе е поопасен :icon_lol:
--- надополнето: 20 јуни 2012 во 11:43 ---

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.656
Поени од реакции
11.791
Не трескај глупости, да беше фит Лампард ќе видиш каков тандем ќе беа со Џерард и каква креативност ќе имаше Англија на ЕП. Проблемот е во тоа што досега не се најде квалитетен тренер за Англија кој ќе ја склопи екипата за да се искористи максимум од Лампард и Џерард во ист тим, сите сме свесни за квалитети и визијата на Лампард кога игра зад напаѓачите, додека Џерард е типичен CM фудбалер и еден од најдобри на таа позиција. Но Џерард ко Џерард, ретко кога е фит цела сезона, па така никогаш не го достигна својот зенит.

Вака така, мене и Џену на крај вие што навивате за Англија на ова ЕП ќе треба да не честите по еден хамбургер и пиво, само јас и таа рековме дека Хоџсон може да ја одведе подалеку Англија, само ние верувавм во Хоџо.
Сине, дај не ме нервирај. Видовме 2010, видовме 2008 (оh wait) видовме и 2006 колку се добри кога заедно играат. Едноставно не можат да играат заедно и тоа е тоа

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
http://www.youtube.com/user/england?feature=g-all-lss

Не знам дали знаете, имаат од репрезентацијата официјален Youtube канал. Имате полно видеа, од тренинзи нивни, до како играат билјард, пингпонг, запознавања со фанови и има лајв стриминг од тренинзи и прес конференции кога ќе бидат во тек, ви пишува таму за кога се закажани.

Боби пак у темава, ах што ли направија Солскер во 99та и Овен во 2001 со тие 1-5 дома :icon_mrgr:

G

Gray Foxx

Гостин
Англија да ја тепа Германија?
Море арни сте вие? :D

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
незнам зошто да неможат Челзи ги победи Баерн и Барса со таква тактика ,Грција со 10 пати послаб тим од Англија освои Европско. 90 минути се се е можно башка и ривалитетот е голем

G

Gray Foxx

Гостин
незнам зошто да неможат Челзи ги победи Баерн и Барса со таква тактика ,Грција со 10 пати послаб тим од Англија освои Европско. 90 минути се се е можно башка и ривалитетот е голем
Кај тебе говори стравот од можно испаѓање. Не разумот.
Англија да ја помине Германија со тие пацерски акции ќе биде рамно на чудо.
Украина ги покакаа, Франција ги стави во шише. Со Шведска прокоцкаа водство од 2-0.
Не знам од кај ви е оптимизмот. :D

S

Stivie G

Гостин
Како да не бидеме оптимисти кога во тимот има 6 играчи од Ливерпул :icon_lol:.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Кај тебе говори стравот од можно испаѓање. Не разумот.
Англија да ја помине Германија со тие пацерски акции ќе биде рамно на чудо.
Украина ги покакаа, Франција ги стави во шише. Со Шведска прокоцкаа водство од 2-0.
Не знам од кај ви е оптимизмот. :D
Лол кој страв бе друже поминат поминат испаднат испаднат. Само ти кажувам никој не очекуваше Челзи да ја помине Барса и Челзи се бранеше со Бенфика иако овие беа со 10 играчи и створаа шанси па пак отидоа некако. Грција 2004 исто како освои. Фудбал е. Ма да џабе збориме сеа за ова треба Германија да ја помине прво Грција а Англија Италија па после ќе може да се збори

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Со гол во екстра тајм ќе поминеме, не дека сум сонувал, онака мое мислење.. :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.767
Nz oti ama neshto me vleche nakaj penali.. 1-1 konechen isto i posle 120' i na kraj pobeda od 5-3 na penali na Anglija.. :P..

Izvinete za latinicata, kom mi e rasipan pa od tel sum ukl..

Kajgana Shop

На врв Bottom