Фан Клуб: Арсенал

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.161
А одбрана кој ќе игра само со 3ца ли?
Дај малце пореално не играш менаџер.
Нема шанси да ја видиме оваа формација од Венгер.
Како што знам сезонава можно е да ја почнеме без Сања. Можна е комбинацијава Косч Мерт Верм. Сепак,како што реков на почетокот-ова е само шпекулација. Мое мислење е дека со ваква формација можеме титула да освоиме.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Шчезни

Сања - Пер - Косиелни - Сантос

Волкот - Сонг - Вилшир - Артета - Подолски

Ван Перси

Клупа: Вермален, Џуру, Гибс, Џенкинсон, Росицки, Окс, Ремзи, Дијаби, Жервињо, Бенајун, Парк, Жиру - Комплетен друг состав, и тоа многу квалитетен.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Шчезни

Ван Перси

Клупа: Вермален, Џуру, Гибс, Џенкинсон, Росицки, Окс, Ремзи, Дијаби, Жервињо, Бенајун, Парк, Жиру - Комплетен друг состав, и тоа многу квалитетен.
Само едно ти бега од сево ова...дај бркај го под итно Пер од прв тим, враќај го Верма!
Друго се ти е во ред, само може тука Жиру да дојде место некој од средниве со 4-4-2 ( сонот на сите што знаат како игравме порано)

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Шчезни

Ван Перси

Не ви го даваме пак ;):D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Само едно ти бега од сево ова...дај бркај го под итно Пер од прв тим, враќај го Верма!
Друго се ти е во ред, само може тука Жиру да дојде место некој од средниве со 4-4-2 ( сонот на сите што знаат како игравме порано)
Викаш ? Некако последните мечеви и не ми беше најсигурен. Јас мислам дека Пер и Косиелни, би биле прв избор. Сепак, ќе видиме. И јассакам Жиру да игра прв тим, но не знаеме како ќе се покажи. Можи ќе биди нов Чамак. Да видиме како ќе се одвиваат работите првите 10ина кола со него, па после ќе прајме нови формации. Но, генерало гледано, ова мислам дека ќе биди и составот за првото коло со Сандерленд, нормално ако нема нови повреди.
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 02:13 ---
Не ви го даваме пак ;):D
Да ? Ќе остани кај Вас ? Шо се реши со него, озбилно, не знам.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Искрено не би сакал да се почни сезоната со Џенкинсон како десен бек подобро е да се проба како за почеток додека се врати Сања, ако не дојде десен бек друг да игра таму Косчелни а штопери да бидат Пер и Вермален средина да се започне стандардно првата утакмица Росицки Сонг Артета од страната Волкот и Жервињо, или пак Волкот и Чемберлејн и напред Ван Перси, на клупа Жиро и Подолски страшна работа и Вилшер и Диаби да се опорават има екипа за титула и да лев бек кој ќе биде подобар на тренинзите или Гибс или Сантош :))))

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Да бе сме ги имале кога у 2005?

РВП, Жиру, Подолски, Волкот, Окс би ни бил убедливо најдобриот напаѓачки тим од Анри и компанија па навака.
Од Јануари 2006, до Јуни 2006 ;)

Зборот ми беше за дечкото шо кажа у последните 7 год, ;)
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 04:30 ---
Дечкиии,состав без Вермален не прајтее,слушајте го чичко Факе што ви збори :D

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Од Јануари 2006, до Јуни 2006 ;)

Зборот ми беше за дечкото шо кажа у последните 7 год, ;)
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 04:30 ---
Дечкиии,состав без Вермален не прајтее,слушајте го чичко Факе што ви збори :D
Ај сеа не се фаќај за ситници, знаеш и самиот што сакав да кажам.. :)

Тактиката не ме бендисува, најубаво 4-4-2 мислам дека. Него гледајќи го составот за наредната година ме пука некоја опасна еуфорија, незнам зошто :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Пишав порано еднаш сеа пак.

Добро до толку не примативте дека Вермален и Кош не играа убаво лани како тандем?
Двајцата се брзи и силни ама никој од нив не ја чита играта како Пер нити па команда како Пер.
Пер е спор и тоа му е единствен проблем.

И ја мислам дека ќе играме со Вермален и Кош ама не ми се допаѓа у многу наврати покажаа дека ко тандем се walking disaster.

И ако гледаме реално Вермален беше најслабиот централен лани. Толку грешки напраи колку што сите други не направија заедно. Треба да си ја подобри дисциплината во играта и ќе биде многу подобар.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Да ? Ќе остани кај Вас ? Шо се реши со него, озбилно, не знам.
Реално ништо не се знае (најверојатно ќе се продава-дава)...Бенајун беше најкреативниот играч во Челзи (без Мата) и ми е еден од поомилените играчи од тој ранг. :)

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Косиелни изгра и повеќе од солидно со оглед дека му беше деби на утакмица со наптеварувачк карактер и со оглед кои му беа колегите во одбраната.

Е сега, од еден натпевар одлука не се донесува, но ми се чини или Мвила не вреди 20 милиони евра?

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Реално ништо не се знае (најверојатно ќе се продава-дава)...Бенајун беше најкреативниот играч во Челзи (без Мата) и ми е еден од поомилените играчи од тој ранг. :)
Не се знае уште ништо за него дури ни самиот не знае кај ке оди, пишува на твитер скоро секоа ден дека не се знае ништо за неговата иднина, и онака добар фудбалер е за од клупа а и се гледа дека е добар како човек нема фудбалер од Арсенал со кој не си заживеа добро и има доста почит кон фановите и клубот, едноставно фудбалер кој човек може тешко да го замрази(y)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Подобро Бенајун отколку Ремзи!

Вчера супер натпревар на Кошчиелни (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom