Евро 2012 - второ четвртфинале (Германија - Грција), 22/06/2012

Кој ќе оди во 1/2 финале?

• Вкупно гласачи
    68
  • Гласањето е завршено на .

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.572
Поени од реакции
22.285
Сеуште сум далеку од импресиониран, исто како на Светското, се палите се палите на Германската машинерија, па ќе дојде сериозен противник како Шпанија и се губат во простор и време непобедливите Германци.
Свиркај си, водите еден гол разлика против Грција, алал нека е!
Што се напнал па ти олку. Германија тепа 10 од 10 во квалификација, 3 од 3 во групата со Португалија и Холандија кој не се слаби. Ете и на муабетов третиот гол на Клозе. Исклучи го телевизорот ако немојш да ја гледаш Германија. Факт е со Шпанија се најдобри.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Клосе,ѓи реши толку од гејциве

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.613
Поени од реакции
14.472
Грција е најглупата репрезентација на ова ЕП, да немаа таква среќа немаше да бидат сеа тука. Ајде дома конечно, е дури сеа ќе гледаме лудница полуфиналиња.

Член од
20 декември 2010
Мислења
114
Поени од реакции
85
Сеуште сум далеку од импресиониран, исто како на Светското, се палите се палите на Германската машинерија, па ќе дојде сериозен противник како Шпанија и се губат во простор и време непобедливите Германци.
Свиркај си, водите еден гол разлика против Грција, алал нека е!
Два се, само пунете ги Грчиштана. :cuc:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ја уплати Кедира да даде гол ? Браво браво. Мене ни на крај памет не би ми текнало дека Кедира ќе даде гол
Да ,викам бункер грциве ќе играат па ќе шутираат надвор од 16 Швајни и Кедира и овој го пуштив :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Што се напнал па ти олку. Германија тепа 10 од 10 во квалификација, 3 од 3 во групата со Португалија и Холандија кој не се слаби. Ете и на муабетов третиот гол на Клозе. Исклучи го телевизорот ако немојш да ја гледаш Германија. Факт е со Шпанија се најдобри.
Не е само Шпанија, сигурен сум дека и Франција и Англија можат да ја елиминираат Германија, единствено со Италија би им било тесно.
Ќе се увериш и сам во полу-финале.
Патем во групата играа против очајна Холандија и против инфериорна Португалија против која не беа којзнае колку сјајни.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Требаше до врв да ги наполнат , вака си играат таквиот :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Да ,викам бункер грциве ќе играат па ќе шутираат надвор од 16 Швајни и Кедира и овој го пуштив :)
Ај нека даде и Швајни гол капитен на Фантази ми е :D

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.572
Поени од реакции
22.285
Не е само Шпанија, сигурен сум дека и Франција и Англија можат да ја елиминираат Германија, единствено со Италија би им било тесно.
Ќе се увериш и сам во полу-финале.
Патем во групата играа против очајна Холандија и против инфериорна Португалија против која не беа којзнае колку сјајни.
Битно е да тепаат нели. Искрено од сите останати екипи Шпанија и Италија се во можност да ја тепаат Германија, Франција и посебно Англија нема шанса. Ќе видиш.

Иначе на муабетов, како што најавив предходно гол на Ројс.

ПС: Царе, ако си приметил при секој твој одговор Швабиве даваат гол, како за инает :icon_mrgr:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Пуни до врв :D . Уживаат грците кога ги еб*т вака :D

Kajgana Shop

На врв Bottom