Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Португалија плачи за куќа и стан и све остало да ставам на неа.........

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ако сте при пари одите дур не е касно 1.8 коеф е... јас не бев при пара и ги врзав се надевам дека ќе влезе па за наредниве денови синглови како се пукаат.:sneaky:

М

Мартин`

Гостин
Чешка Република - Португалија X-2 ; 4.50

Чешка ќе издржат едно полувреме да не губат повеќе чисто сумњам, Кристијано Роналдо за 0-1 конечен ;)
Like a boss :cool: И стрелец на првиот гол, и точен резултат и прво/второ полувреме погодено.. одличен ден!

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
За утре мислам Германија-Грција 2>1 @2.05...ќе се бранат гнидите прво полувреме

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
Португалија -2 /1,8
Халмштад - 1 / 1,95

мислам дека денеска лесна пара ќе се земе :)

Иако Португалците ме изнамачија сепак се пројде добро... некако чувствувам дека утре ќе има многу зезнати резултати па нема да одам на големи влогови...

М

Мартин`

Гостин
Германија - Грција GG ; 1.95
Германија - Грција 1-X ; 21.0

За утре овие типови ќе ги изиграм зошто гледам премногу пари се става на Германија 1, 1-1 & 3+ итн.. не верувам во тимови/репрезентации што не местат така да мислам Германциве ќе водат прво полувреме а после на крајот ќе им израмнат (1:1; 2:2) и секако во продолженија ќе си тепаат и ќе одат 1/2 финале. Инаку Грција ГГ зошто во последните 10 утакмици на сите 10 дала гол.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Како ја погоди алал да ти е:pos:
од вакви ко тебе преполн ми е к...! ако ти знаеше појче, оти не напиша? сите сме експерти ПОСЛЕ утакмица да коментираме! еве и јас ја пробав Х на едно ливче и шо сега? и мене че ми се смејш? :tapp:
чоеко си кажа јмислење и шо има тука лошо? ако немаш нешто асолно да пишиш, не пшпишувај глупости!

он топик- германија-грција Х/1

Kajgana Shop

На врв Bottom