AlternativeF
госпожата од втори
- Член од
- 1 мај 2006
- Мислења
- 4.830
- Поени од реакции
- 7.575
Мислам дека Саломон патиките се направени да издржат нуклеарна експлозија. Имам еден пар за по снег, високи, над зглоб, ги имам од 2005 година, никако да се скинат, а верувај ми, после втората година намерно ги влечкав и душа им вадев (сакав нови, нели). Тоа е инвестиција. Само што моделите не им се баш за сите моменти и прилики, погруби се малце. Иначе се удобни и неуништиви се.Саломон деца5 години ги имам едни и не можат никако да се скинат а колку планини искачено со нив ама џабе е, не се кинат. Инаку сум имала и Адидас и Најки се покажале топ, имав и Пума ама тие малце послабо, за кратко почнаа да се кинат по малце.
Бит пазар патики имам купено еднаш, кога бев четврто одделение, беа "оргинал најк" - по зборовите на продавачот, нормално. После недела дена мајка ми ми забрани да ги носам зашто можеше да се користат како биолошко оружје. Stink bombs. Плус што самите патики и кога се нови мирисаат на умрена мачка, којзнае со што се преработувани материјалите и во кои услови се пренесувани. Сите имаат чуден сјај во темница, светат зеленко. Подобро е уште малце да додадете и да земете од оние Runners, Мат-Стар или да почекате за попуст во Орка, барем порано даваа големи попусти и два пара патики по цена за еден.
5 години ги имам едни и не можат никако да се скинат а колку планини искачено со нив ама џабе е, не се кинат. Инаку сум имала и Адидас и Најки се покажале топ, имав и Пума ама тие малце послабо, за кратко почнаа да се кинат по малце.

Па не, само што може да ти го раскрвари зглобот додека стигнеш од еден до друг крај на стазата.