AlternativeF
госпожата од втори
- Член од
- 1 мај 2006
- Мислења
- 4.830
- Поени од реакции
- 7.575
Мислам дека Саломон патиките се направени да издржат нуклеарна експлозија. Имам еден пар за по снег, високи, над зглоб, ги имам од 2005 година, никако да се скинат, а верувај ми, после втората година намерно ги влечкав и душа им вадев (сакав нови, нели). Тоа е инвестиција. Само што моделите не им се баш за сите моменти и прилики, погруби се малце. Иначе се удобни и неуништиви се.Саломон деца 5 години ги имам едни и не можат никако да се скинат а колку планини искачено со нив ама џабе е, не се кинат. Инаку сум имала и Адидас и Најки се покажале топ, имав и Пума ама тие малце послабо, за кратко почнаа да се кинат по малце.
Бит пазар патики имам купено еднаш, кога бев четврто одделение, беа "оргинал најк" - по зборовите на продавачот, нормално. После недела дена мајка ми ми забрани да ги носам зашто можеше да се користат како биолошко оружје. Stink bombs. Плус што самите патики и кога се нови мирисаат на умрена мачка, којзнае со што се преработувани материјалите и во кои услови се пренесувани. Сите имаат чуден сјај во темница, светат зеленко. Подобро е уште малце да додадете и да земете од оние Runners, Мат-Стар или да почекате за попуст во Орка, барем порано даваа големи попусти и два пара патики по цена за еден.